Suuhygienistipalvelut PlusTerveydessä

Suuhygienistipalvelut vaihtelevat toimipisteissämme. Jos sinua kiinnostaa jokin tietty palvelu, kannattaa tiedustella sitä lähimmältä PlusTerveys-asemaltasi tai voit tarkistaa toimipisteiden palvelut heidän verkkosivuiltaan. PlusTerveyden tarjoamia suuhygienistipalveluja ovat:

Hampaiden puhdistus

Suuhygienistin tekemä hampaiden puhdistus saa hampaat näyttämään siisteiltä ja tuntumaan sileiltä. Puhdistuksessa poistetaan hammaskiveä, plakkia ja värjäytymiä.

Soodapuhdistus

Soodapuhdistuksella kirkastetaan hymyä poistamalla värjäytymiä hampaiden pinnasta. Se on tehokas, mutta hampaiden valkaisua hellävaraisempi keino päästä eroon hampaiden pinnallisista värjäytymistä

Hammaskiven poisto

Hammaskivi on kovettunutta bakteeriplakkia ja sen poistaminen vaatii hammaslääkärin tai suuhygienistin. Hammaskiven poistaminen on tärkeää, sillä se luo kasvualustan bakteereille, jotka aiheuttavat ientulehdusta ja altistavat hampaiden kiinnityskudossairaudelle eli parodontiitille.

PerioSafe-entsyymitesti

PerioSafe on sylkitesti, joka antaa tärkeää tietoa suun ja ikenien terveydestä vain 10 minuutissa. Testitulos kertoo olemassa olevasta ien- ja kiinnityskudostulehduksesta, mutta ennen kaikkea se paljastaa vielä piilevän tulehduksen.

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisulla on mahdollista saavuttaa luonnollisen vaalea sävy hampaisiin vaalentamalla tummuneita ja värjäytyneitä hampaita. Valkaisuun on paljon eri menetelmiä ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva.

Hammaskorut

Hammaskorut ovat hampaisiin kiinnitettäviä ilmettä ja hymyä piristäviä koruja. Suuhygienisti kiinnittää korun hampaan pintaan vahingoittamatta hammasta. Toimenpide on täysin kivuton.

White spot -hoito

White spot -hoidolla voidaan häivyttää tai poistaa hampaiden värivirheitä, kuten ruskeita tai valkoisia pilkkuja tai raitoja. Toimenpide on kivuton ja turvallinen kaikenikäisille.

 

Toimipistelistastamme löydät sinua lähimmän hammaslääkäriaseman ja siellä palvelevan suuhygienistin.

Tarjouksia ja ajankohtaista