Arvot toimintaa ohjaamassa

PlusTerveys on täysin kotimainen terveyspalveluyritys ja jokapäiväistä työtämme ohjaavat yhteiset arvot. Niin henkilökuntamme kuin asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toimintamme on arvojemme mukaista ja vastuullista.

Aito luotettavuus

Olemme asiakkaan luottamuksen arvoisia. Asiakkaamme voivat luottaa saamansa hoidon ja palvelun laatuun sekä toimintamme vastuullisuuteen. Luotamme myös toisiimme ja työskentelemme yhdessä vahvistaen omalla toiminnallamme keskinäistä avoimuutta.

Yksilölliset ratkaisut

Kohtaamme aina ihmisen, yksilön. Ensiluokkainen palvelukokemus ja yksilöllisiin tarpeisiin perustuva hoito ovat toimintamme perusta.

Vastaanottomme edustavat meillä työskenteleviä ammattilaisia ja tarjoavat parhaat edellytykset asiakkaidemme hoitamiseen.

Paikallinen palvelu

Vastaanotollemme on helppo tulla missä päin Suomea tahansa, ja henkilöstömme on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista hoitoa. Valtakunnallinen palveluverkostomme muodostuu paikallisista toimijoista, jotka yhdessä tekevät meistä maanlaajuisen, suomalaisen PlusTerveyden.

Omistautumista ja osaamista

Olemme ylpeitä asiakkaidemme terveyden hyväksi tekemästämme työstä. Vankka ammattitaito ja jatkuva osaamisen kehittäminen mahdollistavat laadukkaan lopputuloksen.

Olemme ylpeitä asiakkaidemme terveyden hyväksi tekemästämme työstä.

Tarjouksia ja ajankohtaista