Haluamme olla terveydenhuoltoalan halutuin työnantaja. Meillä ammattitaitoiset työntekijät työskentelevät yhdessä tavoitteiden ja menestyksen eteen. Henkilöstöllä on mahdollisuus kouluttautua ja panostamme työhyvinvointiin uran kaikissa vaiheissa. Haluamme aina ylittää asiakkaidemme odotukset erinomaisella kliinisellä osaamisella sekä yksilöllisellä palvelulla.

Iloa ja hyvinvointia työhön

PlusTerveydessä haluamme pitää hyvää huolta yrityksemme tärkeimmästä voimavarasta eli henkilöstöstä. Näemme hyvinvoinnin olevan sitä, että itsellä ja muilla on hyvä olla. Uskomme, että hyvä työasenne on tärkeää ja on myös itsestä kiinni, millainen työpäivästä muodostuu.

Meillä hyvinvointia työssä luovat huumori ja hyvät työtoverit, mielenkiinto ja jopa intohimo itse työhön, mukavat potilaat sekä sujuva arki.

Kehitetään yhdessä työtapoja

Panostamme työyhteisöjen ja yhteistyön toimivuuteen taitoja ja toimintatapoja kehittämällä. Tuemme osaamisen ja ammattitaidon päivittämistä omien tai ulkopuolisten koulutusten sekä työssä ja toisilta oppimisen avulla.

Vietetään virkistävää vapaa-aikaa! 

Vapaa-ajan virkistäytymistä tuemme liikunta- ja virkistysedulla sekä tarjoamalla henkilöstömme käyttöön lomamökkejämme Kuusamossa ja Espanjassa. Muita etuja henkilöstölle ovat muun muassa virike- ja lounasedut sekä työterveyshammashoito.

Tarjouksia ja ajankohtaista