PlusTerveydessä on jatkuvasti tarjolla työmahdollisuuksia hammaslääkäreille ja erikoishammaslääkäreille ympäri Suomen. Voit hakea avoimeen työpaikkaan tai olla yhteydessä sinua kiinnostavaan työskentelymuotoon liittyen.

Meillä voit keskittyä potilaiden suun terveydestä huolehtimiseen omaan tilanteeseesi sopivalla työskentelymallilla: työntekijänä, ammatinharjoittajana, oman yrityksesi kautta tai PlusTerveyden tulosvastuullisessa työsuhteessa. Hammaslääkärimme ja erikoishammaslääkärimme voivat työskennellä omien toimipisteidemme lisäksi myös toisen yksityisen toimijan asemalla ja/tai tehdä työtä julkiselle sektorille ostopalveluna.

Toimipisteillämme pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, joka tuntee asiakkaansa. Paikallisen toimipisteyhteisön taustalla on lisäksi osaava kollegaverkosto. Laaja verkostomme mahdollistaa ammatillisen kehittymisen kliinisessä työssä. Kattavan toimipisteverkostomme avulla voit myös rakentaa itsellesi urapolun vaikkapa vastaanottotoiminnan vetäjäksi ja kehittäjäksi.

Haluatko kuulla lisää hammaslääkäreiden työmahdollisuuksista PlusTerveydessä? Ota yhteyttä:

Marketta Honkanen
Yhteyspäällikkö

​044 768 4405
[email protected]

Voit myös katsoa meillä nyt avoinna olevat työpaikat tai laittaa meille avoimen hakemuksen.
Jos taas olet kiinnostunut oppisopimuksesta tai harjoittelupaikasta, olethan suoraan yhteydessä toimipisteisiimme.

PlusTerveys Hammaslääkäri Jani Ohtonen

Tarjouksia ja ajankohtaista