PlusTerveys Meän Hammas är en modern, välutrustad och trivsam klinik. Kliniken har tre behandlingsrum och är beläget i centrum av Torneå. Vi utför allmäntandvård men även mer avancerad behandlig, såsom implantat. Vår mottagning är tvåspråkig.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dig inom tandvård samt förbättra din finska. Vi investerar i vårdutrustning samt utbildning. Som hjälp har du trevliga arbetskolleger och patienter.

Dina arbetskolleger består av två tandläkare, en käkkirurg, en tandhygienist samt tandvårdare. Kliniken är väletablerad med återkommande patienter och verksamheten fortsätter att växa.

Uppdraget passar sig en legitimerad tandläkare, erfaren eller en nyexaminerad, men med gediget intresse för helhetsbehandling av patienten. Vi erbjuder deltidsanställning 1-4 dagar/vecka, tillträde sker enligt överenskommelse. Vi är flexibla med anställningsvillkoren.

Om tandvård av god kvalitet är för dig en självklarhet, du lägger vikt vid gott patientbemötande samt helhetstänkande i vården, då är detta något för dig. Vi hoppas att du trivs i ett litet och uppmuntrande team och att du har samarbetsförmåga. Bra kunskaper i det finska språket är ett måste. Vi kräver även att du är vaccinerad enligt den finska lagen om smittsamma sjukdomar.

Blev du nyfiken på tjänsten som tandläkare på Meän Hammas? Ta gärna kontakt med:

Kristiina Niska, tandläkare
tel. +35850 373 80 11
[email protected]

Tarjouksia ja ajankohtaista