Syksyllä 2023 avattu PlusTerveys Saimaan Hammaskeskus on hyvin varusteltu, tilava ja viihtyisä viiden hoitohuoneen vastaanotto hyvällä paikalla Lappeenrannan keskustassa. Varustelutasomme on ajanmukainen ja tiivis laboratorioyhteistyö luovat loistavat edellytykset laadukkaaseen ja sujuvaan hammashoitoon. Etsimme hammaslääkäreidemme, suuhygienistin ja suukirurgimme joukkoon nyt protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäriä.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Työsuhdemalli sovittavissa. Meillä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja kehittyä hammaslääkärinä ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan avustamana. Mutkaton konsultointikulttuuri ja laaja koulutustarjonta takaavat sinulle rautaiset työkalut kehittyä ammatillisesti. Tehtävä on osa-aikainen, 1-2pv/kk ja toistaiseksi voimassa oleva.

Valitulta henkilöltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voit hakea helposti ilman CV:tä!

Lähetä hakemus

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava

Sonja Peltomäki, 
p.041 732 4010
[email protected]

 

Tutustu Saimaan Hammaskeskukseen ja sen henkilökuntaan: Saimaan Hammaskeskus

 

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 17 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 14 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista