Hammaslääkärikeskus Janne on viihtyisä ja hyvin varusteltu viiden hoitohuoneen vastaanotto hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpään keskustassa. Meillä työskentelee yleishammaslääkäreitä, suukirurgi, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Varustelutasomme on kattava, esim. kktt sekä Cerec.

Etsimme nyt parodontologian erikoishammaslääkäriä osaksi Hammaslääkärikeskus Jannen tiimiä. Hammaslääkärimme toivovat voivansa lähettää potilaansa parodontologiseen erikoishammashoitoon omalle potilaille tutulle toimipisteelle. Halukkuutta lähettämiseen siis löytyy! 

Tehtävä on osa-aikainen (2-4pv/kk) ja toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme sinun voivan aloittaa mahdollisimman pian, mutta aloitus on joustavasti sovittavissa. Erilaiset työsuhdemallit ja työpäivät ovat neuvoteltavissa.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Työsuhdemalli sovittavissa. Meillä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja kehittyä hammaslääkärinä ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan avustamana. Meillä kollegiaalinen tuki on vahvaa! Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti; meillä on nykyaikaiset laitteet, mutkaton konsultointimahdollisuus sekä laaja koulutustarjonta.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. 

Valitulta henkilöltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

 

Hae helposti ilman CV:tä!

Lähetä hakemus

 

 

Lisätietoja tehtävästä sekä muista työmahdollisuuksista:

Sonja Peltomäki, 
rekrytointivastaava
p.041 732 4010
[email protected]

 

 

Tarjouksia ja ajankohtaista