PARODONTOLOGI,

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Jannessa on tarvetta parodotologian erikoisosaajalle. Toivoisimme vastaanottoaikoja 2-4 työvuoroa kuukaudessa. Viihtyisä hyvin varusteltu (esim. Cerec ja kktt) viiden hoitohuoneen toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpään keskustassa. Toimipisteemme palveluihin kuuluvat monipuolinen hammashoito ja suuhygienisti palvelut.

Hammaslääkärimme toivovat voivansa lähettää potilaansa parodontologiseen erikoishammashoitoon omalle potilaille tutulle toimipisteelle. Halukkuutta lähettämiseen siis löytyy!

Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Erilaiset työsuhdemallit ja työtunnit ovat neuvoteltavissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Seija Nurmi

[email protected]

0444222727

Ole yhteydessä pian sillä, tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

 

Tarjouksia ja ajankohtaista