Syksyllä 2023 avattu PlusTerveys Saimaan Hammaskeskus on hyvin varusteltu, tilava ja viihtyisä viiden hoitohuoneen vastaanotto hyvällä paikalla Lappeenrannan keskustassa. Varustelutasomme on ajanmukainen ja tiivis laboratorioyhteistyö luovat loistavat edellytykset laadukkaaseen ja sujuvaan hammashoitoon. Etsimme hammaslääkäreidemme, suuhygienistin ja suukirurgimme joukkoon nyt oikomishoidon erikoishammaslääkäriä.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Työsuhdemalli sovittavissa. Meillä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja kehittyä hammaslääkärinä ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan avustamana. Mutkaton konsultointikulttuuri ja laaja koulutustarjonta takaavat sinulle rautaiset työkalut kehittyä ammatillisesti.

Odotamme sinulla olevan oikomishoidon erikoishammaslääkärin pätevyys ja kokemusta oikomishoidosta. Valitulta henkilöltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

 

Kiinnostuitko?
Hakemukset ja lisätiedot:

Sonja Peltomäki, 
rekrytointivastaava
p.041 732 4010
[email protected]

Tarjouksia ja ajankohtaista