PlusTerveydestä löydät monipuoliset mahdollisuudet hammaslääkärinä työskentelemiseen. Voit keskittyä potilaiden suun terveydestä huolehtimiseen toimipisteen työntekijänä tai vaihtoehtoisesti työskennellä oman aikataulusi mukaan omasta tuloksestasi vastaten. Urapolku PlusTerveydessä voi esimerkiksi alkaa tuntitöistä opiskelun tai terveyskeskustyön ohella. Työn määrää voit lisätä säännölliseen työskentelyyn ja siitä vielä PlusTerveyden toimipistettä vastuullisesti vetäväksi hammaslääkäriksi. Hammaslääkärimme voivat työskennellä omilla yksilöllisillä toimipisteillämme tai toisen yksityisen toimijan asemalla. Meillä on myös mahdollista tehdä työtä julkiselle sektorille ostopalveluna.

Pyrimme PlusTerveydessä luomaan kestäviä hoitosuhteita, jotka perustuvat aitoon potilaan ja hammaslääkärin väliseen luottamukseen. Haluamme hoitaa jokaisen asiakkaan aina parhaalla mahdollisella tavalla ja uskomme, että pitkän aikavälin potilastyö on palkitsevinta sekä hammaslääkärille että potilaalle. PlusTerveydessä työskentelevät hammaslääkärit arvostavat mahdollisuutta keskittyä ensisijaisesti potilaaseen.

Työsuhteen edut

Meillä voit toimia työsuhteessa ja tulla hammaslääkäriksi toimipisteeseemme hoitamaan potilaita. Paikallisessa toimipisteessä pääset osaksi työyhteisöä, joka tuntee asiakkaansa ja arvostaa ammattitaitoista hammashoitoa. Toimipisteessä on pienen työyhteisön henki, mutta tukena on aina tarvittaessa ison työnantajan luoma turva. Hammaslääkärin työ meillä on monimuotoista ja lisäksi toimipisteissä on monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin työaikoihin. Kuukausittaisen palkan ansaitset suhteutettuna työn määrään.

Meillä voit keskittyä kliiniseen työhön, asiakkaiden kohtaamiseen ja oman asiakaskunnan kasvattamiseen.

Hammaslääkäri tulosvastuullisessa työsuhteessa - lisää joustavuutta

Tulosvastuullisessa työsuhteessa sinulla on vapaus hallita työaikojasi sekä -paikkojasi. Voit työskennellä PlusTerveyden omien toimipisteiden lisäksi yhtiön ulkopuolella, jonkin toisen yksityisen toimijan toimipisteessä. Voit kasvattaa ammattitaitoasi kouluttautumalla ja erikoistumalla.  

Tulosvastuullinen työsuhde on vaivattomampi vaihtoehto ammatinharjoittajana tai oman osakeyhtiön kautta työskentelyyn verrattuna. Meillä voit keskittyä potilaan hoitamiseen ja hammaslääkärin työhön ilman oman yrityksen pyörittämisestä aiheutuvaa vaivaa, mutta saat kuitenkin vapauden harjoittaa ammattiasi haluamallasi tavalla.  

Tulosvastuullisessa työsuhteessa palkka on tulospalkkaperusteinen, eli kuukausipalkka perustuu hammaslääkärin oman toiminnan tuottoihin ja kuluihin. Jokaisella tulosvastuullisella PlusTerveys-hammaslääkärillä on oma tulosyksikkö, johon tuotot ohjautuvat. Työn voi tasapainottaa vapaa-ajan ja perhe-elämän kanssa ja palkkaa voi tasata myös kausille, jolloin työnmäärä on vähäisempi.  Tulosvastuullisessa työsuhteessa olet henkilöverotuksen piirissä ja saamastasi palkasta kertyy automaattisesti asianmukainen eläke- ja sosiaaliturva yllättävien tilanteiden varalta. Et tarvitse erillistä ennakkoverojen tai eläkemaksujen suunnittelua. Lisäksi sinulla on mahdollisuus hyödyntää lukuisia työsuhde-etuja ja täydentää henkilökohtaista vakuutusturvaasi.

Hallinnolliset palvelut keskitetysti

Meillä työskentelevät tulosvastuulliset hammaslääkärit hyödyntävät PlusTerveyden hallinnollisia palveluita. Keskitetyt hallintopalvelut helpottavat arkeasi ja vapauttavat aikaasi potilastyölle ja itsellesi. Tuotamme keskitetysti työntekijöillemme ja toimipisteillemme yhteisinä palveluina muun muassa:

 • kirjanpidon
 • palkanlaskennan
 • vakuutukset
 • lupa-asiat
 • sopimukset
 • hankinnat
 • kilpailutukset
 • palvelusetelit

Vastuu toimipisteen vetämisestä

PlusTerveys-toimipisteen vastuullisena vetäjänä pääset kliinisen työn lisäksi kehittämään hammaslääkäriaseman toimintaa. Voit nauttia sitoutuneiden asiakkaiden antamasta positiivisesta palautteesta sekä toiminnan tuomasta taloudellisesta menestyksestä.

Toimipisteen vastuullisena vetäjänä voit kehittää liiketoimintaa itsenäisellä otteella ja sinulla on mahdollisuus luoda toimipisteelle omanlaista palvelukulttuuria. Jos liiketoiminta toimipisteessä onnistuu hyvin, on mahdollista jopa kasvattaa toimipisteiden verkosto.

PlusTerveydessä tarjoamme kattavaa apua toimipisteen aloittamiseen sekä tukea toimipisteen päivittäisen toimintaan. Toimipisteen vetäjille tarjottavia hallintopalveluja ovat muun muassa:

 • henkilöstöhallinnon palvelut, kuten palkanlaskenta ja avustavan henkilöstön työsuhdeasiat
 • keskitetty hankintajärjestelmä
 • potilastietojärjestelmä
 • markkinoinnin suunnittelu ja toteutus
 • tuen liiketoiminnan alueelliseen kehittämiseen

PlusTerveys ostaa vastaanottoja

Voit myydä meille nykyisen liiketoimintasi. Kaupan jälkeen voit halutessasi jatkaa toimipisteen vastuullisena vetäjänä. Liiketoiminnan myyminen keventää vastuutasi vastaanoton pyörittämisestä huomattavasti. Vastaanoton myymiseen löytyy PlusTerveydeltä joustavat vaihtoehdot, joista löydämme varmasti sinulle sopivimman.

Ota yhteyttä

Jos PlusTerveyden monipuolinen työsuhdetarjonta vaikuttaa kiinnostavalta, ole yhteydessä rekrytointiimme ja voimme keskustella sinulle sopivista mahdollisuuksista:

Asiakkuus- ja myyntipäällikkö Elina Seppälä
050 408 6180
[email protected]

Rekrytointivastaava Karita Mäkipaja
09 3510 4474
[email protected]

Avoin hakemus hammaslääkäreille

Siirry tästä katsomaan avoimia hammaslääkärin työpaikkoja PlusTerveydessä

Jos olet kiinnostunut oppisopimuksesta tai harjoittelupaikasta, olethan suoraan yhteydessä toimipisteisiimme. 

PlusTerveys Hammaslääkäri Jani Ohtonen

Tarjouksia ja ajankohtaista