PlusTerveydestä löydät monipuoliset mahdollisuudet hammaslääkärinä ja erikoishammaslääkärinä työskentelemiseen. Voit harjoittaa ammattiasi yksilöllisillä toimipisteillämme ympäri Suomen.

Meillä voit keskittyä potilaiden suun terveydestä huolehtimiseen toimipisteen työntekijänä tai tulosvastuullisen mallin mukaan, jossa vastaat omasta tuloksestasi ja määrität omat työskentelyaikasi. Hammaslääkärimme ja erikoishammaslääkärimme voivat työskennellä omien toimipisteidemme lisäksi myös toisen yksityisen toimijan asemalla. Meillä on myös mahdollista tehdä työtä julkiselle sektorille ostopalveluna.

Vastaanotoillamme hammaslääkärit ja erikoishammaslääkärit luovat luottamuksellisia hoitosuhteita, jotka perustuvat potilaan ja hammaslääkärin väliseen yhteistyöhön. Hoidamme jokaisen potilaaksi tulevan asiakkaan parhaalla mahdollisella tavalla ja tiedämme pitkän hoitosuhteen olevan palkitsevinta jokaiselle hoitoon osallistuvalle.

Toimipisteillämme pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, joka tuntee asiakkaansa. Paikallisen toimipisteen hengen taustalla on lisäksi osaava kollegaverkosto. Laaja verkostomme mahdollistaa ammatillisen kehittymisen niin kliinisessä työssä kuin vaikkapa vastaanoton toiminnan kehittäjänä.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:

Marketta Honkanen
Yhteyspäällikkö

​044 768 4405
[email protected]

Voit myös katsoa meillä nyt avoinna olevat työpaikat tai laittaa meille avoimen hakemuksen.
Jos taas olet kiinnostunut oppisopimuksesta tai harjoittelupaikasta, olethan suoraan yhteydessä toimipisteisiimme.

PlusTerveys Hammaslääkäri Jani Ohtonen

Tarjouksia ja ajankohtaista