Värivirheitä voidaan häivyttää tai jopa poistaa kokonaan white spot –hoidolla. Hoito voidaan tehdä yhdelle tai useammalle hampaalle samalla kertaa. Hoito on toimenpiteenä kivuton ja turvallinen tehdä myös lapsille. Käynnillä suuhygienisti suojaa ikenet ja tekee sen jälkeen hampaille kolmivaiheisen käsittelyn erilaisilla aineilla. Käsittely toistetaan kolme kertaa ja lopuksi hammas kiillotetaan. Hoitotulos on pysyvä, eikä näin ollen vaadi erillistä ylläpitoa. Jos lopputulos ei kuitenkaan ole yhden hoitokerran jälkeen riittävä, hoidon voi tehdä uudelleen. 

Hampaiden valkaisun vähän ennen white spot –hoitoa on huomattu vaikuttavan myös värivirheiden häivyttämisen tulokseen. Esteettisesti parhaimman lopputuloksen White spot –hoitoon saa siis hampaiden valkaisun ja white spot –hoidon yhdistelmästä. 

Esteettiset hoidot tehdään meillä aina puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Jos olet kiinnostunut white spot –hoidosta tai sen yhdistämisestä hampaiden valkaisuun, varaa aika arviointikäynnille. Käynnillä voit kysyä lisää hoidosta ja varmistaa yhdessä suuhygienistimme kanssa, että white spot -hoito on varmasti juuri sinulle sopiva. 

Varaa aika white spot –hoidon arviointikäynnille

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista