Hampaiden tehovalkaisu on erittäin tehokas ja turvallinen tapa kaunistaa hymyä. Yksi Tehovalkaisu-hoitokäynti sisältää kolme hampaiden valkaisukierrosta. 

PlusTerveyden vastaanotoilla käytetään esimerkiksi Power Whitening- sekä BlancOne Ultra+ -valmisteita hampaiden tehovalkaisuun.

Hampaiden valkaisu voidaan tehdä vain terveeseen suuhun, joten hampaat tulee tarkastaa reikien, tulehdusten tai hammaskiven varalta ennen valkaisutoimenpiteitä. Meiltä voit varata ajan valkaisuarviointiin ja selvittää, millä toimipisteillämme on käytössä hampaiden tehovalkaisu.

Lisäpalveluna voit ottaa myös pikasuojakäsittelyn hampaiden valkaisuun

BlancOne Seal pikasuojakäsittely suojaa hampaita värjääviltä aineilta valkaisutoimenpiteiden jälkeen. Suojalakka sisältää Nano-fluoriapatiittia ja Nano- kalsiumfluoridia. Hampaiden valkaisun jälkeen suositellaan yleensä värjäävien juomien ja ruokien välttämistä 48h ajan. Pikasuojakäsittelyn ansiosta voit kuitenkin ruokailla normaalisti jo kahden tunnin kuluttua valkaisusta. Pikasuojakäsittelyn voi tehdä minkä tahansa hampaiden valkaisun jälkeen.

Huomioitavaa valkaisuun tulevalle

Herkille hampaille suositellaan hellävaraisen hammastahnan käyttöä muutaman viikon ajan ennen valkaisua. Kaksi päivää ennen valkaisua tulisi välttää happamia juomia, kuten viiniä ja tuoremehua sekä suuvesiä.

Valkaisun jälkeen tulee olla syömättä ja juomatta muuta kuin vettä kahteen tuntiin. Seuraavan 48 tunnin aikana tulee välttää tupakkaa, nuuskaa, värillistä hammastahnaa sekä värjääviä tai happamia ravintoaineita, kuten kahvia, teetä, punaviiniä, virvoitusjuomia, currya, soijaa tai sitrushedelmiä. Seitsemän päivää valkaisun jälkeen tulee olla käyttämättä värjääviä, kemiallisia suun puhdisteita tai suuvesiä. Hammastahnaksi suosittelemme fluoria sisältävää vihlontaherkkien hampaiden hammastahnaa, joka vahvistaa kiillettä ja hoitaa hampaita.

Varaa aika valkaisuarviointiin

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista