Vastaanottoavustajamme käsittelee viestejä arkipäivisin maanantaista torstaihin. Työskentelyaika vaihtelee päivästä toiseen, joten tällä hetkellä emme valitettavasti voi tarjota täsmällistä puhelinaikaa. 

Käsittelyyn yhteydenotot lähtevät samana tai seuraavana päivänä (ei perjantaisin), joten pyydämme Sinulta kärsivällisyyttä. Pyrimme mahdollisimman nopeasti lähettämään Sinulle viestin siitä, että asiasi on otettu käsiteltäväksi.

Loma-ajoista ilmoitamme erikseen.

Meillä on ruuhkaa, joten uusille asiakkaille emme voi taata nopeaa pääsyä vastaanotolle. 

Jos Sinulla ei ole hoitosuhdetta meille, emme voi kriisitilanteessa tarjota aikaa, vaan silloin Sinun on käännyttävä muiden palveluiden puoleen. Varha tarjoaa akuuteissa kriisitilanteissa apua 24/7. 


Jätä ajanvarausasioissa viesti vastaajaamme puh 044 422 2518. Huomioithan, että vanha 02 -alkuinen numero ei ole enää toiminnassa. 

Jotkut psykiatreistamme tarjoavat aikoja myös nettiajanvarauksen kautta nettiajanvarauksen. Suurin osa lääkäreistämme ei käytä nettiajanvarausaikoja.

Aikaa varatessasi voit halutessasi kysellä etävastaanottomahdollisuudesta. Kaikki psykiatrimme eivät ota etävastaanottopotilaita, ainakaan ensikäynnillä.
 

VASTAANOTTOAJAN PERUMINEN
Mikäli joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään käyntiä edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä. Laskutamme käynneistä, joita ei ole peruutettu ajoissa.

Huomioithan, että vastaanotto toimii vain etukäteisajanvarauksella.

Ajankohtaista