Kukin vastaanottoa pitävä psykiatrian erikoislääkäri hinnoittelee itse palvelunsa. Käynnit hinnoitellaan aikaperusteisesti. Yleensä käynnit ovat kestoltaan 45-60 minuuttia.  

Huomaathan, että kirjalliset työt lasketaan aikaan, eli esim. käynti kestää 45 min, ja 15 min menee kirjaukseen ja reseptien käsittelyyn, tuolloin veloitus on 60 min ajan mukainen. 

Tyypillinen hintataso 60 minuutin käynnille 200-300 €. Meillä on käytössä Kelan suorakorvaus, korvaus vähennetään heti käynnin yhteydessä. 

Psykoterapiakäynnin hintataso on yleensä 100 €/ 45 minuuttia. Kuntouttavaan psykoterapiaan on, edellytysten täyttyessä, psykiatrin lausunnon ja Kelan asiantuntijalääkärin ratkaisun perusteella mahdollisuus saada Kelasta tukea. 

Reseptin uusimisesta ja lääkärin puhelinajoista yms. peritään hinnaston mukainen maksu. Lausunnot hinnoitellaan erikseen lausunnon laajuuden ja laatimiseen käytetyn ajan perusteella. 

PALVELUMAKSU on 1.1.2024 alkaen 15 €.

Palvelumaksu kattaa verkko- ja mobiilipalvelut, puhelinajanvaraus- ja muistutuspalvelut, asiakasneuvonnan, vastaanottokäynnin järjestämiseen liittyvät toimenpiteet sekä Kanta-palveluun liittyvät viranomaismaksut sekä viranomaisvaatimuksista syntyvät järjestelmäkustannukset, sekä toimistotarvikekustannukset. 

* Varaamme oikeuden laskuttaa peruuttamatta jätetyt tai myöhässä peruutetut vastaanottoajat. Varattu aika tulee peruuttaa viimeistään käyntiä edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä.  
Peruutuksen voi tehdä numeroon 044 422 2518 (tekstiviesti / viesti vastaajaan) tai sähköpostitse [email protected]

PlusTerveys Psykiatrian Erikoislääkärit Psykoterapia

Ajankohtaista