Puhuminen auttaa - terapiapalvelut nuorille

Tunnetko ahdistuneisuutta tai olevasi jumissa hankalan tilanteen tai tunteen kanssa? Nuorten arkea kuormittavat usein mm. epävarmat tulevaisuuden näkymät, muutostilanteet, ulkopuolisuuden tunteet sekä voimavarojen hiipuminen esimerkiksi opiskeluissa tai ihmissuhteissa. Joskus omien tarpeiden tunnistaminen voi olla vaikeaa.

Sekä PlusTerveys Tunteen terapiapisteeltä että psykiatrikeskuksestamme saat tukea ja keskusteluapua kuormittavassa tilanteessa  - silloin kun tuntuu, että on vaikeaa selvitä yksin ja tunnet tarvitsevasti apua. Pelkkä tunne siitä, että on tarvetta keskustella riittää. Meillä on useita nuorten tarpeisiin erikoistuneita ammattilaisia. Ajan meille voit varata verkossa tai puhelimitse. 

Heli Riipinen on sairaanhoitaja ja lyhytterapeutti, jonka vastaanotolle kaikki ovat tervetulleita. Heli tarjoaa mielenterveydellistä palveluohjausta ja keskusteluapua elämän eri tilanteisiin.

Viivi Mondolin on nuorten ja aikuisten interpersonaaliseen terapiaan erikoistunut psykologi. IPT on masennuksen hoidossa tehokkaaksi todettu hoitomuoto, jossa keskitytään ihmissuhteisiin ja elämäntapahtumiin.

Psykologi Hanna Mäki-Tuuri tarjoaa apua elämän muutostilanteisiin. Lisäksi Hanna on kliininen seksologi ja auttaa aikuisia seksiin, seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvissä haasteissa.

Teemme myös ADHD-tutkimuksia. Tutkimus on laajempi kokonaisuus, joka alkaa psykiatrin ensiarviolla ja jatkuu tämän jälkeen psykologisella tutkimuksella.

Lisäksi psykologimme Hanna Mäki-Tuurin ja Otso Lensun vastaanotolta saa apua ADHD-oireiluun. Käynnillä pyritään muun muassa vahvistamaan arjen- ja elämänhallintaa, itsetuntoa tai arjen toimintakykyä.

Vastaanottojen hinnat:

  • ​​​​​Lyhytterapeutin vastaanotto
    - 45 min, alkaen 43 €​​
  • Psykoterapeuttiopiskelijan vastaanotto
    - 45 min, alkaen 65 €
  • Psykologin vastaanotto
    - 45 min, alkaen 130 €

Ajanvaraus mielenterveyspalveluihin

Varaa aika asiantuntijoillemme nettiajanvarauksestamme tai puhelimitse 0417313077. Tavoitat samasta numerosta tai verkkoajanvarauksesta kaikki ammattilaisemme, sekä PlusTerveys Tunteessa että Psykiatrikeskuksessa.

Puhelinajanvaraus on avoinna arkisin ma-to klo 8:30-15:30 ja perjantaisin klo 8.30-15.