Psykoterapiakoulutuksessa olevan ammattilaisen antamaan hoitoon on usein mahdollista päästä edullisemmin ja nopeammin kuin varsinaiseen psykoterapiaan. Huomioithan kuitenkin, että koulutusvaiheessa olevan ammattilaisen antamasta hoidosta ei voi saada Kela-korvauksia ennen kuin koulutuksessa oleva on valmistunut ja saanut Kela-oikeudet. 

Millaisissa kysymyksissä voin hakeutua psykoterapiakoulutuksessa olevan vastaanotolle?

Kaikki psykoterapiakoulutuksessa olevat ammattilaisemme ovat pohjakoulutuksiltaan terveydenhuollon ammattilaisia ja heillä on valmiiksi pitkä kokemus mielenterveys kysymysten parissa työskentelystä.

Psykoterapeuttiopiskelijan vastaanotolle voit siis hakeutua erilaisissa elämää vaikeuttavissa tilanteissa; jos esimerkiksi koet haasteita ihmissuhteissa, yksinäisyyttä, alaviereisyyttä tai ahdistuneisuutta. PlusTerveys Tunteen vastaanotoilla työskentelevät psykoterapeuttiopiskelijat ottavat vastaan niin lapsia ja nuoria, aikuisia yksilöterapiaan kuin pareja ja perheitäkin. Tutustumalla tarkemmin asiantuntijoihimme, löydät sinun tilanteeseesi sopivan ratkaisun. Asiantuntijamme pitävät myös etävastaanottoja, joten sijainnin ei tarvitse olla yhteydenoton esteenä.

Koulutuspsykoterapia

Osalla psykoterapiakoulutuksessa olevista ammattilaisistamme on mahdollisuus ottaa potilaita koulutuspsykoterapiaan. Koulutuspsykoterapia on psykoterapiakoulutuksessa olevan terveydenhuollon ammattilaisen tarjoamaa hoitoa. Koulutuspsykuoterapiaan kuuluu tiivis työnohjaus eli psykoterapeuttiopiskelija käsittelee hoitosuhdetta kokeneen työnohjaajan kanssa luottamuksellisesti. 

Koulutuspsykoterapian kesto ja tiheys sovitaan tapauskohtaisesti, mutta aikoja uusiin psykoterapioihin on tarjolla vain satunnaisesti. Voit kysyä palvelua tarjoavalta asiantuntijalta mahdollisuutta päästä koulutuspsykoterapia-potilaaksi.

Koulutuspsykoterapiaa tarjoaville asiantuntijoille voit jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse tai asiakaspalvelun kautta

Psykoterapiaopiskelijan vastaanoton hinnat

Hinnoista löydät niin ikään tarkempaa tietoa kunkin asiantuntijan esittelystä. Pääasiassa vastaanoton hinta on 65 €/ käynti + toimistomaksu.

Voit varata ajan helposti sähköisestä ajanvarauksestamme.
Alaikäisille asiakkaille pyydämme varaamaan ajan soittamalla.

Tarjouksia ja ajankohtaista