Esimerkiksi Ihmissuhteen katkeaminen, työpaikan vaihto, menetykset, haasteet ihmissuhteessa, stressin ja uupumuksen oireet tai irtisanominen voivat kuormittaa ja vaikeuttaa normaalissa arjessa selviytymistä. Silloin on hyvä tulla oikea-aikaisesti keskustelemaan ammattilaisen kanssa. Yksin ei tarvitse selvitä. Elämän eri ikä- ja siirtymävaiheissa kriisejä voivat aiheuttaa murrosikä, opiskelut, parisuhteen solmiminen, lapsen saaminen, lasten kotoa lähtö tai eläkkeelle siirtyminen. Myös tällöin voi keskusteluavusta olla hyötyä.

Lyhytterapia auttaa selkeyttämään ajatuksia, ratkomaan ongelmia ja etsimään myös konkreettisia ratkaisuja mieltä painaviin asioihin. Kriisi voi olla uuden alku, inventaario kohti uutta ja läpikäytävä ajanjakso, jonka avulla elämä voi muuttua toivottuun suuntaan ja jopa paremmaksi.

Lyhytterapia auttaa selkeyttämään ajatuksia, ratkomaan ongelmia ja etsimään myös konkreettisia ratkaisuja mieltä painaviin asioihin.

Lyhytterapia soveltuu kaikille, joiden elämässä on jokin asia, tapahtuma tai ikävä tunne hyvinvoinnin esteenä. Lyhytterapia on hyödyllisintä silloin, kun kokee tarvetta käydä kokemuksiaan läpi ulkopuolisen ammattilaisen kanssa, ja kun tuntuu, ettei pääse eteenpäin. Omien ajatusten, tunteiden ja toimintatapojen pohtiminen ja tutkiminen vievät terapiassa eteenpäin.

Asiantuntijoistamme lyhytterapian vastaanottoa pitävät:

Heli Riipinen, Helsinki
Emma Kolehmainen, nuorten terapiat, Helsinki
Armi Helin, Oulu

Meillä onnistuvat myös etävastaanotot.

Varaa aika tapaamiseen verkkoajanvarauksestamme tai puhelimitse numerosta 0417313077. Puhelinajanvaraus on avoinna arkisin ma-to klo 8:30-15:30 ja perjantaisin klo 8.30-15.

Tarjouksia ja ajankohtaista