PlusTerveys henkilökortti

Psykoterapeuttiopiskelija

Mirjami
Junnila

Kielet joilla palvelen
suomi

Tarjoan koulutuspsykoterapiana lasten- ja nuorten traumapsykoterapiaa (valmistuminen keväällä 2026). Vastaanotolle olet tervetullut yksittäiselle käynnille tai pidempään terapiaan. Vastaanotollani kehollisuus on tarvittaessa vahvasti läsnä. Olen taustakoulutukseltani yhteiskuntatieteiden maisteri ja laillistettu sosiaalityöntekijä.

Terapeuttina olen rauhallinen ja tarvittaessa jämäkkä. Minulle tärkeää on vastavuoroinen ja tasa-arvoinen kohtaaminen sekä se, että vastaanotolleni voi tulla sellaisena kuin on, kaikkine elämänkokemuksineen, iloineen ja suruineen. Turvallisuus ja luottamuksellisuus ovat terapiasuhteen perusta ja keskiössä riippumatta siitä, millaisia menetelmiä tai harjoitteita vastaanotolla käytetään.

Vastaanotolla käytettävät menetelmät ja toimintatavat valikoituvat asiakkaan tarpeiden mukaan ja kanssani on mahdollista tarkastella olemista kokonaisvaltaisesti. Vastaanotollani asiakas ja hänen tarpeensa ovat keskiössä. Työskentelyssä pyritään yhdessä löytämään sopiva tapa sekä menetelmät toimia asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaan.

Tapaamiset on mahdollista toteuttaa täysin tai osittain etäyhteydellä.

Erikoistumisala:
Sosiaalityöntekijä
Psykoterapeuttiopiskelija

Palvelu:
Lasten- ja nuorten traumapsykoterapiaa

Potilaat:
Lapset ja nuoret (alle 26 v)

Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:
Vastaanottokäynti, 60 min: 65€
Hintoihin lisätään toimistomaksu

Toimipisteet joissa työskentelen