Hampaiden valkaisu kotona itse käytettävillä tuotteilla on erityisesti lievästi värjäytyneiden hampaiden valkaisuun sopiva vaihtoehto. Luotettavin keino hampaiden kotivalkaisuun on vastaanotolla tehtävät yksilölliset kotivalkaisulusikat, jotka valmistetaan hampaista otettavien jäljennösten mukaan. Valkaisulusikoihin voi ostaa valkaisuainetta hammaslääkäriasemilta.

Monilla toimipisteillämme on myynnissä kotivalkaisuun tarkoitettuja miedompia valkaisutuotteita. Hampaiden valkaisussa käytetään vetyperoksidi- ja/tai karbamidiperoksidivalmisteita, joiden pitoisuus on kotivalkaisussa 6-16 % ja vastaanottovalkaisussa 37-40 %. Hampaiden valkaiseminen kotona vaatii siis pidemmän käsittelyajan, kuin vastaanotolla tehty valkaisu, jotta päästää samaan lopputulokseen.

Valkaisu tehdään terveeseen suuhun

Myös ennen hampaiden valkaisemista kotona on syytä tarkistuttaa, että hampaat ja ikenet ovat hyvässä kunnossa. Valkaisuja tehdään lähtökohtaisesti ainoastaan terveisiin suihin. Hampaassa oleva plakki tai hammaskivi myös heikentää valkaisun tehoa.

Jos olet käynyt valkaisemassa hampaasi jo vastaanotolla, kotivalkaisutuotteet ovat erinomainen tapa ylläpitää valkaisun tuloksia. Kannattaa muistaa, että myös kotivalkaisun jälkeen on hyvä välttää värjääviä tuotteita, kuten kahvia ja punaviiniä noin viikon ajan.

Hampaiden valkaiseminen kotona on turvallista, kun käytät hammaslääkäriasemalla neuvottuja tuotteita.

 

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista