Hampaiden laservalkaisu PlusTerveydessä

Ennen valkaisua hampaiden ja ikenien pitää olla hyvässä kunnossa. Reikiintyneet hampaat paikataan ja tulehtuneet ikenet hoidetaan kuntoon. Myös hammaskivi, plakki sekä pinnalliset värjäytymät täytyy poistaa, sillä ne heikentävät valkaisun lopputulosta.

Varsinainen valkaisu saadaan tehtyä yhdellä käyntikerralla. Ensiksi ikenet ja limakalvot suojataan huolellisesti. Valkaisu tehdään mahdollisimman laajalle alueelle eli poskihampaisiin asti, jotta valkaisu ei jää vain hampaiston etualalle. Näin varmistetaan tasainen ja kaunis lopputulos. Valkaisuun kuuluu kolme käsittelyä, jotta saadaan aikaan paras mahdollinen valkaisutulos.

Valkaisumenetelmät vaihtelevat PlusTerveyden toimipisteiden välillä. Jos olet kiinnostunut laservalkaisusta, voit tiedustella sitä lähimmältä PlusTerveys-asemaltasi tai vierailla laservalkaisua tarjoavien toimipisteiden verkkosivuilla.

Valkaisuun tulijalle

Herkille hampaille suositellaan sensitiivisen hammastahnan käyttöä muutaman viikon ajan ennen valkaisua. Kaksi päivää ennen valkaisua tulisi välttää happamia juomia, kuten viiniä ja tuoremehua sekä suuvesiä.

Valkaisun jälkeen tulee olla syömättä ja juomatta muuta kuin vettä kahteen tuntiin. Seuraavan 48 tunnin aikana tulee välttää tupakkaa, nuuska, värillistä hammastahnaa sekä värjääviä tai happamia ravintoaineita, kuten kahvia teetä, punaviiniä, limuja, curryä, soijaa tai sitrushedelmiä. 7 päivää valkaisun jälkeen tulee olla käyttämättä värjääviä, kemiallisia suun puhdisteita tai suuvesiä. Hammastahnaksi suosittelemme fluoria sisältävää vihlontaherkkien hampaiden hammastahnaa, joka vahvistaa kiillettä ja hoitaa hampaita.

Jos olet kiinnostunut hampaiden valkaisusta, tule valkaisuarviointiin

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista