Oletko estynyt tulemaan sovitulle hammaslääkärikäynnille ja haluat perua aikasi? Tai haluaisit siirtää jo varattua aikaa? Pyydämme tekemään peruutuksen 24 tuntia ennen varattua aikaa.

Hammashoitoajan peruutus onnistuu sähköisesti PlusPalvelumme kautta 24 tuntia ennen varattua aikaa. Pääset sitä kautta myös varamaan uuden ajan. PlusPalvelu vaatii vahvan tunnistautumisen. Jos olet jo asiakkaamme, voit PlusPalvelussa ajan peruutuksen lisäksi tutkia aiempia käyntejäsi.

Kirjaudu tästä PlusPalveluun

 

Hammashoitoajan voi perua myös soittamalla kyseiseen toimipisteeseen. Jos tulevaan hammashoitoaikaan on alle 24 tuntia aikaa, mutta et pääse käynnille, tulee aika perua soittamalla toimipisteelle. Soittaminen onnistuu toimipisteen aukioloaikojen puitteissa. 

Toimipisteidemme yhteystiedot löydät täältä.

Myöhemmin kuin 24 h ennen sovittua aikaa peruutetusta ajasta varaamme oikeuden veloittaa viitehintojemme mukaan seuraavasti: 

Veloitus peruuttamattomasta poisjäännistä:

Jos aika jää peruuttamatta tai se perutaan liian myöhään (alle 24h ennen vastaanottokäyntiä), varaamme oikeuden laskuttaa poisjäännistä alkaen 62€/30 min varatun vastaanottoajan mukaisesti.

Ajan voit perua sähköisesti PlusPalvelussa 24 h ennen varattua aikaa >

Tarjouksia ja ajankohtaista