Palveluvalikoimamme Plusterveys Nastahampaassa on laajentunut, nyt tarjoamme purentalihasten hierontahoitoa!

Suuhygienistimme ja koulutettu hieroja Jaana Heino-Ellilä työskentelee yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa. Yhdistelemällä eri hoitomuotoja moniammatillisesti saamme parhaiten hoidettua asiakkaiden suun terveyttä. Hieronnan keinoin pyritään poistamaan lihaskireyksiä ja purentalihasten toimintahäiriöiden aiheuttamia jännitystiloja kasvojen, pään ja leukojen alueelta.

Purentalihasten hierontahoito auttaa:

  • vähentämään lihaskireyksiä suun, kasvojen ja leuan alueilta
  • lisäämään leukanivelen liikkuvuutta
  • lievittämään jännitysperäistä pääsärkyä
  • helpottamaan niskan, kaulan ja hartioiden jännityksiä
     

Purentalihasten hierontahoidossa käsittelemme faskia- ja syvähierontatekniikoiden avulla pinnallisten purentalihasten lisäksi suun sisältä syvät purentalihakset, kallonpohjan, niskan, pään, kaulan alueet. Hoitoon kuuluvat myös lihasten rentouttaminen, passiiviset venytykset, yksilöllinen omahoito ja kotiharjoitteet tarpeen mukaan. 

Purentaelinten erilaiset toimintahäiriöt ja kiputilat ovat yleisiä suun ja pään alueen vaivoja, oireet heijastavat usein hampaiden ulkopuolelle purentalihaksiin, leukaniveliin. Purentalihasten kipu, leukanivelen naksuminen ja rajoittunut liike ovat oireista tyypillisimpiä. Tavallisimpia purentaongelmien takana olevia syitä ovat hampaiden narskuttelu öisin, virheellinen purenta, lihaskireydet, huono ryhti, huonot työasennot ja stressi.

Voit varata ajan purentalihasten hierontaan verkossa tai soittamalla vastaanotollemme 02-2119100.