Älä anna puuttuvan hampaan haitata elämääsi. Saat meiltä implanttihoidot alusta loppuun pitkällä kokemuksella ja laadukkailla implanteilla.

Puuttuva hammas - Mitä tilalle?

Hammasimplantti eli keinojuuri on useimmille tehokkain ja mukavin keino korvata puuttuva hammas. Implantti kiinnittyy leukaluuhun ja ikeneen kuten oikea hammas, joten se muistuttaa tuntuvuudeltaan ja toimivuudeltaan hyvin paljon aitoa hammasta. Implantti on tukeva ja kestävä perusta hammaskruunulle, -sillalle tai irtoproteesille, ja sillä pystytään myös parantamaan proteesien istuvuutta.

Rotuaarin Hammaslääkäreissä on yli 20 vuoden kokemus hammasimplanteista. Käytämme hoidoissamme vain laadukkaita, sveitsiläisiä Straumannin implantteja ja osia.

Mitä haittaa puuttuvasta hampaasta on?

Yhdestä tai useammasta puuttuvasta hampaasta voi olla esteettistä ja purennallista haittaa. Kun suusta puuttuu hammas, muut hampaat alkavat siirtyä pois oikeilta paikoiltaan. Muutokset ovat hitaita ja yksilöllisiä, mutta vähitellen puuttuva hammas vaikuttaa purentaongelmien lisäksi koko suun yleiseen terveyteen. 

Implanttihoito

Hammasimplantin asennuksessa leukaluuhun asennetaan titaaninen ruuvi, joka korvaa puuttuvan hampaan juuriosan ja ruuvin päälle rakennetaan hammaskruunu, -silta tai muu proteesi. Yhdellä implantilla pystytään korvaamaan useampi vierekkäinen hammas. Alla olevat videot havainnollistavat sekä yhden että useamman hampaan korvaamisen yhdellä implantilla. 

Hoidon suunnitteluvaiheessa arvioimme, sopivatko implantit sinulle. Suunnittelussa kartoitetaan terveystilanne – mahdolliset implantointia estävät sairaudet, lääkitys ja annetut hoidot. Kaikille implantit eivät sovi ja silloin vaihtoehtona on perinteinen siltaprotetiikka tai osaproteesit. Implanttihoito tehdään alusta loppuun vastaanotollamme ja teemme sinulle heti hoidon alussa mahdollisimman tarkan kustannusarvion. Lopputulos on paremmin hahmotettavissa heti hoidon alusta alkaen, kun hoidon suunnittelusta vastaa protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri.

Varaa aika erikoishammaslääkärillemme Jari Reposelle veloituksettomaan implanttiarvioon (ei sisällä röntgenkuvia), jossa saat kustannusarvion ja hoitosuunnitelman!