PlusTerveys Antti Juutinen

Lääkäri

Antti
Juutinen

Oululainen Antti Juutinen (s. 1966) kertoi jo koulutaipaleensa ensimmäisellä luokalla aikovansa lääkäriksi, minkä jälkeen hän ei juurikaan miettinyt muita vaihtoehtoja. Nuoren miehen tie veikin aikanaan opiskelemaan Oulun yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan, ja erikoisala valikoitui matkan varrella.

Nykyään Juutinen on yksi Suomen kokeneimmista silmäkirurgeista, sillä hän on tehnyt urallaan yli 20 000 silmäleikkausta. Vuositasolla leikkauksia kertyy noin 1500. Ennen Terveystaloa hän on työskennellyt Oulun yliopistollisen sairaalan ja ODL:n palveluksessa.

"Hyvän silmäkirurgin ominaisuuksia ovat tiedon tuoma rauhallisuus, harkinta ja kokemus. Onnistuneessa silmäleikkauksessa on pohjimmiltaan kysymys rutiinista", toteaa Juutinen.

Antti Juutinen voi halutessaan keskustella ammattiasioista myös perhepiirissä, sillä myös hänen vaimonsa Tuuli Juutinen työskentelee Terveystalo Oulussa silmälääkärinä. 

Harrastusten parissa Juutisen perheen on voinut nähdä vuosikausia hiihtokeskusten rinteillä, sillä kaikki kolme lasta ovat aktiivisesti harrastaneet alppihiihtoa.

Toimipisteet joissa työskentelen