Oulun keskustaan avattiin uusi terapiapiste PlusTerveys Tunne Oulu

PlusTerveyden mielenterveyspalvelut laajentuivat Oulussa, kun sinne avattiin marraskuussa uusi terapiapiste PlusTerveys Tunne Oulu. Uusi terapiapiste löytyy PlusTerveyden hammashoitopalveluiden kanssa samasta rakennuksesta Oulun keskustasta osoitteesta Saaristonkatu 14 A.

Vastaavana psykoterapeuttina uudessa terapiapisteessä on aloittanut Juha Manninen. Hän kertoo, että Tunne Oulun toimitilassa on käytettävissä kuusi vastaanottohuonetta, jotka soveltuvat erilaisiin tarpeisiin; yksilö- tai pariterapiaan sekä perhe- ja pienryhmätapaamisiin. Toimipiste tarjoaa mainiot edellytykset mielenterveyspalveluiden laajentumiseen Oulussa ja tämä on PlusTerveys Tunteen tarkoituksena loppuvuodesta sekä alkavana uutena vuotena.

Oulun toimipiste on nyt PlusTerveys Tunteen terapiapalveluiden toinen osa. PlusTerveys Tunne Helsinki avattiin Helsingin keskustaan syyskuussa 2021. Tunteen palvelut mahdollistavat oululaisille jo nyt moniammatillisia terapiapalveluita, kun paikan päällä olevan vastaanoton lisäksi voidaan asiakkaan tueksi ottaa asiantuntijoita myös Helsingin Tunteesta tai Psykiatrikeskuksesta etäyhteydellä. Tunteella on käytettävissä VPN-yhteydellä suojattu VideoVisit-ohjelmisto, joka mahdollistaa etävastaanoton avun saamisen sijainnista riippumatta.

”Toivotamme tervetulleeksi kaikki uudet asiakkaat, sekä etsimme osaavaan tiimiimme vielä lisää mielenterveyden ammattilaisia. Tästä on hyvä jatkaa.” Manninen ja PlusTerveys Lääkärit Oy:n liiketoimintajohtaja Carola Valkama toteavat yhdessä.