PlusTerveys henkilökortti

Hammaslääkäri

Terttu
Sandberg

Kielet joilla palvelen
englanti
ruotsi
espanja

Teen monipuolisesti ennaltaehkäisevää, korjaavaa sekä esteettistä hammashoitoa. Hoidan hampaiden paikkaukset, limakalvosairaudet, ientulehdukset, parodontaalisairaudet, purentaelimen toimintahäiriöt, juurihoidot, proteettiset hoidot ja kirurgian sekä laajat purentojen kuntoutukset jo pitkällekin tuhoutuneissa hampaistoissa. Teen myös  uniapneakiskohoidot yhteistyössä uniapnealääkäreiden kanssa. Hoitaessani potilaitani tavoitteeni on, että he saavuttavat ja ylläpitävät mukavuuden, terveyden, toiminnallisuuden ja estetiikan koko purentaelimistössä leukanivelestä hampaisiin.

Osallistun säännöllisesti alan kotimaisiin ja kansainvälisiin koulutuksiin tietojen ja taitojen päivittämiseksi sekä uusien tekniikoiden omaksumiseksi. Erityisen tärkeänä hammaslääkärinä työskennellessäni pidän kokonaisvaltaisen diagnoosin ja yksilöllisen hoitosuunnitelman tekemistä. Potilaiden kuuntelu ja huolellinen tutkiminen, yksilöllinen hoitosuunnitelma ja paneutuminen potilaan hoitoon takaavat hoitotuloksille hyvän ennustettavuuden, pitkäaikaiset hoitotulokset ja lisääntyneen potilastyytyväisyyden.

Hampaat ovat vain yksi osa koko purentaelinsysteemistä. Mikäli hampaat eivät toimi harmoniassa muiden purentaelimen osatekijöiden kanssa, jotakin todennäköisesti menee rikki. Ollakseen hyvä hammaslääkäri täytyy olla hyvä purentaelinlääkäri.

Toimipisteet joissa työskentelen