PlusTerveys Petri Venhomaa

Hammaslääkäri

Petri
Venhomaa

Kielet joilla palvelen
englanti
ruotsi
suomi

Hei, Olen Petri Venhomaa, yli 30 vuoden kokemuksen omaava elämäntapahammaslääkäri ja viihdyn työssäni välillä liiankin hyvin. Haluan pysyä kehityksen kärjessä ja siksi koulutan itseäni jatkuvasti käymällä kursseilla Suomessa ja ulkomailla. Sen lisäksi harrastan viikoittain verkko-opiskelua. Alta löydät lisätietoa urastani.

Palveluvalikoimastani löydät laaja-alaiset yleishammaslääkärin palvelut, joita ovat mm. esteettinen hoito, paikkaushoito, keraamiset paikat, kruunut, sillat, ienhoidot, juurihoidot, kirurgia ja implanttihoidot. Olen digitaalisen Cerec–laitteiston asiantuntijahammaslääkäri ja paikkaukset keramialla onnistuvat saman päivän aikana. Muita erityiskiinnostuksen kohteita ovat muun muassa implantologia (tarkkuusohjattu implanttikirurgia, luu- ja pehmytkudoskorjaukset, implanttiprotetiikka), oikomishoidot Invisalign ja Inman Aligner -menetelmin sekä vaativat purennan kuntoutukset, jotka edellyttävät em. hoitomuotojen hallintaa. Otan vastaan myös Turun Kaupungin palveluseteliasiakkaita.

Valmistuin hammaslääkäriksi Turun yliopistosta vuonna 1988. Olen toiminut terveyskeskushammaslääkärinä Oripäässä (1988-1995) sekä Naantalissa (1997-2003) ja näiden välissä yksityishammaslääkärinä Prestonissa (UK, 1996). Turussa olen pitänyt ykstyisvastaanottoa vuodesta 1999 saakka ja päätoimisesti PlusTerveys Hammaskulmassa vuodesta 2003 eteenpäin

Jäsenyydet:
FINACAD (Finnish Academy of Computerized Dentistry), presidentti 2010-2012
ITI (International Team for Implantology)

Toimipisteet joissa työskentelen