PlusTerveys Miia Kovalainen

Suuhygienisti

Miia
Kovalainen

Kielet joilla palvelen
suomi

Valmistuin suuhygienistiksi (AMK) Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2007. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnonkin suoritin 2018, jolloin valmistuin kliiniseksi asiantuntijaksi (YAMK). Pidän jatkuvaa kouluttautumista tärkeänä, jotta voin tarjota potilailleni laadukasta ja tutkittuun tietoon perustuvaa hoitoa.

Erityisosaamiseni ja kiinnostuksen kohteeni ovat hampaiden valkaisut eri menetelmillä. Valmistan mm. yksilölliset kotivalkaisulusikat itse alusta loppuun saakka. Olen työskennellyt myös jo yli 10 vuotta yhdessä erikoishammaslääkärin (parodontologin) työparina. Minulle voi varata aikaa mm. hammaskivenpoistoon, soodapuhdistuseen, fluoraukseen, kotihoidon ohjaukseen tai valkaisuun.

Tavoitteenani on luoda pitkäaikaisia, luotettavia ja yksilöllisiä hoitosuhteita potilaisiin. Käytössäni on nykyaikaiset ultraäänilaitteet, jauhepuhdistimet/soodapuhdistimet sekä valkaisulaitteet.

Elän "ruuhkavuosien" kultaista aikaa ja vapaa-aikani vietän perheeni kanssa, johon kuuluu miehen lisäksi kaksi suloista poikaa ja mäyräkoira Pena.

Toimipisteet joissa työskentelen