PlusTerveys Marjut Jegoroff

Hammaslääkäri

Marjut
Jegoroff

Kielet joilla palvelen
englanti
suomi

Olen Helsingin yliopistosta valmistunut hammaslääkäri. Olen unelma-ammatissani ja toivon sen välittyvän potilaillekin. Teen monipuolisesti kaikkia suun- ja hammashoitoon liittyviä toimenpiteitä perushoidosta laajoihin hoitoihin: paikkausta (myös laserilla), keraamisia Cerec-täytteitä, implanttikruunuja, proteeseja, juurihoitoja, iensairauksien hoitoja, poistoja - myös kirurgisia sellaisia, purenta- ja uniapneakiskoja sekä esteettistä hammashoitoa. 

Viimeisin innostukseni on laserilla tehtävä suun hoito, johon suoritin erikoispätevyyden Aachenin yliopistossa Saksassa. Kouluttaudun alalla jatkuvasti ja tällä hetkellä opiskelen mm. "hammaslääkäristä suulääkäriksi" -koulutuspakettia. Pyrkimys hoidossani on aina infektiovapaa eli terve suu, unohtamatta kaunista hymyä.

Ennen hammaslääkäriksi valmistumistani olen toiminut mikrobiologian tutkijana ja biologian sekä kemian opettajana. Harrastan aktiivisesti liikuntaa, taidetta (kuvanveistoa, keramiikkaa, grafiikkaa ja maalausta) sekä luonnossa samoilua.

Jos jokin suussasi tai hampaissasi askarruttaa, autan mielelläni. Työskentelen paljon myös pelkopotilaiden kanssa. Tervetuloa vastaanotolleni!

Toimipisteet joissa työskentelen