PlusTerveys Leena Hyartt

Erikoishammaslääkäri
Parodontologia (iensairaudet)

Leena
Hyartt

Olen kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäri ja pääosa-alueenani ovat iensairaudet. Valmistuin Itä-Suomen yliopistosta hammaslääkäriksi ja erikoistuin Helsingin yliopistossa. Toimin vastaanottoni lisäksi kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkärin opetusvirassa Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin hammaslääketieteen opetusklinikalla.

Olen työssäni helposti lähestyttävä, iloinen ja empaattinen, paljon pelkopotilaita hoitanut hammaslääkäri. Työnkuvani on erittäin monipuolinen; teen laajoja purentaelimen kuntoutuksia aina perusteellisesta tutkimuksesta proteettiseen kuntoutukseen saakka. Korkeat laatuvaatimukset ovat työssäni ykkössijalla. Erityisosaamisalueeni ovat haastavat ienhoidot, keraamiset paikat ja -kruunut, kiinteä protetiikka, sillat ja implanttiprotetiikka, esteettiset hoidot sekä laserkirurgia.

Olen myös suurperheen äiti ja viihdyn perheeni parissa. Harrastan liikuntaa, pyöräilyä, sauvakävelyä, pilatesta ja vaeltamista vuorilla. Pidän myös matkailusta ja äänikirjojen kuuntelusta. Kesällä viihdyn mökillä saaressa, missä on puuhamaa, ja veneilemme Kallavedellä.


 

Toimipisteet joissa työskentelen