PlusTerveys Erja Tolvanen

Erikoishammaslääkäri
Protetiikka ja purentafysiologia

Erja
Tolvanen

Olen erikoishammaslääkäri. Erityiskiinnostuksenkohteeni ovat vaativat purennan kuntoutukset, purentafysiologiset hoidot, implanttiprotetiikka ja esteettinen hammashoito, kuten Invisalign kalvo-oikominen. Teen hoitoja myös 3Shape Trios move -laitteistolla. Pyrin kehittämään ammattitaitoani osallistumalla säännöllisesti kansainvälisiin ja kotimaisiin koulutustilaisuuksiin ja kongresseihin.

Hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinnon sain Turun yliopistosta vuonna 1986 ja samasta yliopistosta valmistuin kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäriksi (protetiikka ja purentafysiologia) vuonna 2005. Olen toiminut Turussa päätoimisena yksityishammaslääkärinä vuodesta 2006 lähtien. Sitä ennen työskentelin terveyskeskushammaslääkärinä. Turun Hammaskulmassa olen työskennellyt vuodesta 2009 saakka. Turun lisäksi olen toiminut yksityishammaslääkärinä Nousiaisissa (1988-2006) ja vuodesta 2019 alkaen myös Maskussa.

Toimin jäsenenä seuraavissa organisaatiossa: Apollonia, protetiikan ja purentafysiologian jaoston hallitus, ITI (International Team for Implantology), SSPD (The Scandinavian Society for Prosthetic Dentistry), ICP (International College of Prosthodontists).

Toimipisteet joissa työskentelen