PlusTerveys-konserni on yksityisiä terveydenhoitopalveluja tuottava yritys, joka tarjoaa yksilöllisiä ja monipuolisia suun terveydenhuollon palveluja sekä lääkäri-, fysioterapia- ja mielenterveyspalveluita. Olemme täysin suomalainen yhtiö ja toimimme noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveyden hallinnon palvelut toimivat terveydenhuollon palvelujen tukena kaikissa liiketoimintaan ja hallintoon liittyvissä asioissa.

Meiltä löydät monipuoliset ja joustavat työskentelymahdollisuudet erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä. Malmilla sijaitsevassa pääkonttorissamme työskentelevät liiketoiminnan, taloushallinnon, kirjanpidon, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja muiden alojen ammattilaiset, joiden tehtävänä on tukea PlusTerveyden terveydenhuollon asiantuntijoita ympäri Suomea ja mahdollistaa laadukkaiden palveluiden tarjoaminen jokaiselle asiakkaalle.

PlusTerveydessä työskenteleminen

PlusTerveyden hallinnossa pääset työskentelemään iloiseen ja ystävälliseen työyhteisöön, jossa arvostetaan ammattimaisuutta ja ammattitaitoa. Hyvien kulkuyhteyksien ansioista Malmilla sijaitsevaan pääkonttoriin kulkeminen on helppoa. Hyvästä työnantajan maineesta nauttiva PlusTerveys tarjoaa erinomaiset työskentelyolosuhteet. Meillä on mahdollisuudet joustavaan työaikajärjestelyyn ja etätyö on työtehtävien salliessa mahdollista jokaiselle työntekijälle. Työ pyritään aina mahdollisuuksien mukaisesti sovittamaan erilaisiin elämäntilanteisiin, esimerkiksi opinto- tai vuorotteluvapailla. PlusTerveys tarjoaa myös aina tarkoituksenmukaiset ja toimivat työvälineet työn helpottamiseksi ja tehokkuuden maksimoimiseksi. Meiltä löydät monipuoliset ja mielekkäät työtehtävät ja mahdollisuuden työnkiertoon. Työntekijän viihtyvyys ja hyvinvointi ovat voimavarojamme.

Terveydenhuollon toimijana PlusTerveys panostaa erityisesti myös työntekijöiden hyvinvointiin. Kaikille työntekijöille tarjotaan laajennettu työterveyshuolto sekä hammashoitomahdollisuus. Työpaikalla panostetaan työpisteen ergonomiaan, jotta kaikilla on mahdollisuus mukavaan työntekoon. Muita tarjoamiamme työsuhde-etuja ovat muun muassa virike- ja lounasetu, mökit sekä mahdollisuus osallistua erilaisiin tapahtumiin. PlusTerveys mahdollistaa laajasti myös ammatillista osaamista tukevia koulutuksia. Yli 5 vuotta talossa työskenneille PlusTerveys antaa ylimääräisen lomaviikon.

Hallinnossamme työskennellään pääsääntöisesti toistaiseksi voimassa olevilla työsuhteilla. Työnantajan vakavaraisuus tarkoittaa sitä, että palkka tulee aina ajallaan. Toimimme aina lain, asetusten ja työehtosopimusten mukaisesti.

Jos kiinnostuit PlusTerveyden hallinnossa työskentelystä, voit lähettää meille avoimen hakemuksen ja tarkistaa avoimet työpaikkamme.

Tarjouksia ja ajankohtaista