Haemme suuhygienistiä vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys Forumin Hammaslääkäreihin Varkauteen. Työ sisältää suuhygienistin tehtävien lisäksi hammaslääkärin avustamista, välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Tehtävä on osa-aikainen (16-37,55h/vko tai sopimuksen mukaan) ja määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 31.5.2024 saakka. Tarjoamme asiakkaillemme laajat aukioloajat, joten työvuorot sijoittuvat arkipäiville 7.30-19.30 välille. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

PlusTerveys Forumin Hammaslääkärit tarjoaa ammattitaitoista, huolehtivaa ja monipuolista hammashoitoa Varkauden keskustassa. Kolmen hoitohuoneen toimipisteellämme työskentelee yleishammaslääkäreitä, suuhygienisti, hammashoitajia sekä vastaanottosihteeri. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Ja mikä parasta, täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt! 

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme suuhygienistin pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä osana kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto ja henkilöstöetuja. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 15.12.2023. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asemavastaava Satu Kosunen 040 7577 156.


Tutustu toimipisteeseemme


PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 17 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 14 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

Ajankohtaista