Etsimme hammashoitajaa PlusTerveys Kauppakaaren toimipisteeseen Keravalle. Tehtävä sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa sekä muita vastaanoton toimintaan liittyviä tehtäviä. Tehtävä on osa-aikainen (30 h/vko tai sopimuksen mukaan) ja määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 30.4.2026 saakka. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville 7.30–20.30 välille. Toivomme, että voit aloittaa elokuussa tai viimeistään syyskuun 2024 alussa. Tarkemmasta ajankohdasta voidaan sopia erikseen. 

Meillä sinua odottaa lämminhenkinen tiimi ja haluamme, että viihdyt meillä aidosti. Hammaslääkäriasemamme on pieni mutta tehokas yksikkö: toimipisteellämme työskentelee hammaslääkäri, hammashoitaja ja suuhygienisti. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Vastaanottomme sijaitsee Keravan keskustassa, Kauppakaarella, tornitalon 3. kerroksessa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Aiempi kokemus hammashoitoalalta tai muu terveydenhoitoalan kokemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä osana kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.7.2024. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Arttu Leppäluoto. Artun tavoittaa arkisin klo 7.30–18 välisenä aikana numerosta 0400 691775.

Tutustu toimipisteeseen


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 80 hammaslääkäriasemaa ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee noin 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Ajankohtaista