Tekijämme kertovat -juttusarjassa ammattilaisemme kertovat oman PlusTerveys-tarinansa. Tarinat käsittelevät heidän matkaansa uran alusta nykyhetkeen ja työtään PlusTerveyden tulosvastuullisena hammaslääkärinä. Toisena tarinansa meille kertoo hammaslääkäri Matias Lösönen:

Askel kohti tuntematonta

Suorittaessani vuonna 2016 syksyllä opintojeni orientaatiovaihetta aloin pohtia, mitä tekisin elämälläni. Työpaikkailmoituksia selaillessa törmäsin PlusTerveyden verkkosivuilla ilmoitukseen, jossa haettiin jatkajaa eläköityvän hammaslääkärin Teuvo Vikmanin vetämälle vastaanotolle Alajärvellä. En itse asiassa aluksi edes tiennyt, missä koko Alajärvi sijaitsee tai mitä kaikkea esimiestyö tulee vaatimaan - mutta lopulta otin puhelimen käteeni ja loppu on historiaa. Nyt neljä vuotta hammaslääkäri-esimiehen töitä tehneenä voin sanoa, että päätöstäni en kadu tippaakaan. 

Vapautta ilman yrittäjyyttä

Neljään vuoteen on mahtunut monenlaista mutta tähän mennessä yksi isoimmista kohokohdista on ollut muutto uusiin tiloihin vuonna 2020. Saimme suunnitella uuden vastaanoton alusta saakka juuri sellaiseksi kuin halusimmekin. Se, että toimipisteestä voi tehdä omanlaisensa on mielestäni hyvä esimerkki PlusTerveyden tarjoamista mahdollisuuksista.

Parasta tässä toiminnassa on juurikin se vapaus ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja ennen kaikkea koko työyhteisön hyvinvointiin. Mikään muu yksityinen toimija Suomessa ei pysty tarjoamaan yhtä autonomista asemaa tehdä tätä työtä ilman yrittäjäksi ryhtymistä.

Mikään muu yksityinen toimija Suomessa ei pysty tarjoamaan yhtä autonomista asemaa tehdä tätä työtä ilman yrittäjäksi ryhtymistä.


Terveisesi henkilöille, joka pohtii PlusTerveyteen liittymistä?

Tulosvastuullinen työsuhde tarjoaa erinomaiset työsuhde-edut ilman ylimääräisiä murheita kirjanpitovelvoitteista. Lisäksi esimiestyöhön siirtyminen on ollut tähänastisen työurani paras päätös.

 

Lisää työmahdollisuuksista PlusTerveydessä voit lukea Töihin meille -osiostamme.