Haemme vakituista hammashoitajaa vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys HymyDentiin. Tehtävään kuuluu hammaslääkärin työparina toimiminen, välinehuoltoa sekä vastaanoton toimistotehtävät. Tehtävä on kokoaikainen (37,55/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Tarjoamme asiakkaillemme laajat aukioloajat, joten työvuorot sijoittuvat arkipäiville 7.30-20.30 välille. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian. 

PlusTerveys HymyDent on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kahdeksan hoitohuoneen vastaanotto Salon ydinkeskustassa. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Toimipisteellämme työskentelee joukko hammashoidon ammattilaisia kuten yleishammaslääkäreitä, useiden erikoisalojen erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä sekä hammashoitajia. Ja mikä parasta, täällä on työporukka jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä osana kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! 

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.1.2024. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asemavastaava Tanja Erikäinen, puh. 044 538 1568.
 

Tutustu HymyDentiin


PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 17 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 13 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

Ajankohtaista