Haemme hammashoitajaa vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys Granin Hampaaseen. Tehtävä sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa ja ajanvarausta. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Granin Hammas on viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto Kauniaisten ydinkeskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Perushammashoidon lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat myös kirurgia sekä protetiikka. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Meillä on mukava työporukka, jossa viihdytään!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan tai suuhygienistin pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Aiempi kokemus kirurgin avustustehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä osana kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 29.9.2023. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa aluevastaava Maria Vallineva puh. 044 422 2867

Tutustu Granin Hampaaseen
 

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 13 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

Ajankohtaista