Meiltä hammaslääkäriasema Fossasta Helsingistä löydät kattavasti palveluita suusi terveyden hoitamiseen. 

Yleishammashoito

Terve suu ja terveet hampaat ovat tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Yleishammaslääkäreidemme kanssa saat luotua luotettavan hoitosuhteen ja pidettyä yllä hyvää suun terveyttä entistä paremmin. Yleishammaslääkäreidemme palveluihin kuuluvat kaikki perushammashoitoon oleellisesti liittyvät palvelut. Yleishammaslääkärin tekemään tarkastukseen kuuluvat limakalvojen, ikenien, hampaiden, kielen ja purennan tarkistus sekä tarvittavien röntgenkuvien otto. Hyvää suun terveyttä edistää myös hoitoon kutsu yksilöllisin kutsuvälein. Yleensä hammaslääkärin tekemä tarkastus on hyvä tehdä vuoden välein.

CEREC-keraaminen paikkaus

Cerec-paikkauksessa korjaus tehdään yhdellä tai kahdella hoitokäynnillä ilman jäljennöstä, väliaikaista paikkaa tai pitkää odotusaikaa. Cerec-paikkojen etuja ovat hammaskiilteenomainen kestävyys ja luonnollinen ulkonäkö. Cerec-paikka on täysin liukenematon eikä sille voi allergisoitua. Keraaminen täyte on paras vaihtoehto mm. vanhojen isojen amalgaami- ja muovipaikkojen restaurointiin. Cerec-keramia on erinomainen ja pitkäaikainen sijoitus suun ja hampaiden hyvinvointiin. Myös takahampaissa voidaan käyttää keraamisia paikkausmateriaaleja.

Suuhygienistipalvelut

Suuhygienisti on suun terveydenhuollon ammattilainen, joka on erikoistunut suun ja hampaiden puhdistukseen sekä ennaltaehkäisevään hoitoon. Hammaskiven poiston ja hampaiden kotihoidon opastuksen lisäksi suuhygienistiemme palveluihin Fossassa kuuluvat mm. soodapuhdistus, hammaskorun laitto sekä hampaiden valkaisu.

Katso täältä vapaat ajat hammaslääkäreillemme ja suuhygienisteillemme >