Esteettistä hammashoitoa Oulussa

Haaveiletko tasapainoisemmasta ja suoremmasta hymystä? Hampaiden oikomishoito on mahdollista aikuisenakin. Oikomishoidon avulla voidaan parantaa purentaa, mutta yhtälailla oikominen on mahdollista esteettisistä syistä. Tänä päivänä on oikomismenetelmiä, joilla saa tasaisemman hymyn ilman rautoja.

Me Rotuaarin Hammaslääkärit tarjoamme hampaiden esteettistä oikomishoitoa Invisalign ja Inman Aligner -menetelmillä. Jos olet kiinnostunut hampaiden oikomishoidosta ilman rautoja, varaa aika hammaslääkäri Pasi Vuorenmaalle esteettisen hammashoidon ensikäynnille verkkoajanvarauksemme kautta tai soittamalla vastaanotollemme.

Voimme yhdessä arvioida sinulle parhaiten soveltuvan oikomismenetelmän, voit tutustua niihin ennakkoon alta. Oikomiskonsultaatiokäynti on maksuton.

***

Invisalign - kalvo-oikomishoito

PlusTerveys Rotuaarin Hammaslääkärit Invisalign Logo

Invisalign on näkymätön menetelmä oikaista hampaita ja korjata hymyä. Hampaiden oikomiseen käytetään hampaidesi mukaan valmistettuja, irrotettavia oikomiskalvoja, jotka siirtävät hampaita vähitellen haluttuun asentoon. Hampaiden oikominen on hellävaraista, nopeaa ja huomaamatonta.

Oikomiskalvon käyttö ei tunnu epämukavalta eikä häiritse normaalia elämää. Voit ottaa oikomislaitteen pois ruokailun ajaksi, joten voit syödä ja juoda mitä haluat hoidon aikana.

Kuvia Invisalign -oikomishoidolla saaduista tuloksista:

Rotuaarin Hammaslääkärit Invisalign ennen jälkeen

Miten Invisalign-hoito etenee?

Varaa ensimmäiseksi aika esteettisen hammashoidon ensikäynnille hammaslääkäri Pasi Vuorenmaalle verkkoajanvarauksen kautta tai soittamalla vastaanotollemme.

Ensimmäisellä käynnillä määrittelemme hoidontarpeesi ja varmistamme Invisalign-hoidon soveltuvuuden tilanteeseesi.

PlusTerveys Rotuaarin Hammaslääkärit Invisalign

Seuraavalla käynnillä otamme hampaistosta digitaalisen skannauksen, jonka avulla teemme hoitosuunnitelman. Tietokonesimulaation avulla näemme suunnitteluvaiheessa muutoksen alkutilanteesta lopputulokseen. Tämän jälkeen tilaamme sarjan oikomiskalvoja, joita käytät hoitosuunnitelman mukaan.

Invisalign-hoidon kesto riippuu hoidon monimutkaisuudesta. Keskimääräinen hoitoaika on 6-9 kuukautta, mutta helpoimmat hoidot saadaan tehtyä jopa kolmessa kuukaudessa.

Invisalign-hoito maksaa keskimäärin 3000 - 3500 euroa. Ensimmäinen konsultaatiokäynti on maksuton.

Testaa itse miten hymysi voisi muuttua - Invisalign SmileView -simulaatio näyttää arvion 60 sekunnissa

Invisalign Smile View näyttää arvion kuvassa näkyvien hampaiden mahdollisesta muutoksesta. Lopullisen arvion saat hammaslääkäriltä ilmaisen konsultaatiokäynnin yhteydessä.

Matkapuhelimella: Skannaa QR-koodi alla olevasta kuvasta tai klikkaa tästä Rotuaarin Hammaslääkärien Invisalign Smile View -simulaatioon, ota selfie hymystäsi ja näet muutoksen 60 sekunnissa.

TietokoneellaKlikkaa tästä Rotuaarin Hammaslääkärien Invisalign Smile View -simulaatioon, lataa koneelta kuva hymystäsi ja näet muutoksen 60 sekunnissa.

Voit samalla laittaa kysymyksiä hoidosta jo ennen ensimmäistä konsultaatiokäyntiä, hammaslääkäri Pasi Vuorenmaa vastaa kysymyksiisi mielellään.

Rotuaarin Hammaslääkärit Invisalign SmileView 2020

Lisätietoa menetelmästä saat Invisalignin sivuilta. Katso myös video Invisalign oikomishoidosta:

iTero - nopeutta, tarkkuutta ja mukavuutta digitaalisella skannauksella

Käytössämme on iTero digitaalinen suukamera/skanneri, minkä toiminnallisuus on Invisalign-hoidoissa erinomainen,koska laitteen valmistaja kuuluu Invisalignin kanssa samaan yritykseen.

Tämä antaa monia etuja: digitaalisen jäljennöksen ottaminen on nopeaa, lopputulos on tarkka ja oikomishoidon suunnittelu voidaan aloittaa välittömästi. Kun perinteisiä jäljennöksiä ei tarvita, toimenpide on myös miellyttävämpi.

Invisalign Outcome Simulator on iTero-skannerin toiminto,mikä näyttää jo skannausvaiheessa oikomishoidon alustavan lopputuloksen. Varsinainen hoitosuunnittelu tehdään digitaalisen 3D ClinCheck- ohjelman avulla. Suunnittelun ollessa valmis katsomme lopputulosta yhdessä ja näet tarkasti muutoksen alkutilanteesta suunniteltuun lopputulokseen.

***

Inman Aligner -oikominen

PlusTerveys Rotuaarin Hammaslääkärit Inman Aligner Logo
  • soveltuu ylä- ja alaetuhampaiden oikomiseen nopeasti ja turvallisesti
  • sopii parhaiten ahtautuneille, kallistuneille tai kiertyneille hampaille
  • hoitoaika 6-18 viikkoa 
  • perinteistä oikomishoitoa edullisempi: Inman Aligner -oikomisen kustannukset ovat noin 2300 €
  • Inman Aligner -oikomiskoje on helppo käyttää ja se voidaan poistaa ruokailun, hampaiden puhdistuksen tai tärkeän menon ajaksi. Suositeltavaa on kuitenkin käyttää kojetta 16-20 tuntia vuorokaudessa. Jos kojetta käyttää vähemmän, pitenee hoitoaika.

Inman Aligner -menetelmä ei sovellu vaativiin purennallisiin ongelmiin.

Kuvia Inman Aligner -oikomishoidolla saaduista tuloksista:

PlusTerveys Rotuaarin Hammaslääkärit Inman Aligner
PlusTerveys Rotuaarin Hammaslääkärit Inman Aligner 2
PlusTerveys Rotuaarin Hammaslääkärit Inman Aligner 3
PlusTerveys Rotuaarin Hammaslääkärit Inman Aligner 4

Inman Aligner -oikomishoidon eteneminen

Varaa aika esteettisen hoidon ensikäynnille hammaslääkäri Pasi Vuorenmaalle verkkoajanvarauksen kautta tai soittamalla Rotuaarin Hammaslääkäreille.

Ensimmäisellä käynnillä arvioimme hoidon soveltumisen sinulle. Lisäksi mittaamme hampaiden leveyksiä, otamme kuvia ja tarvittaessa alkumallit. Varsinaista hoitoa varten otetaan lopullinen tarkka jäljennös hampaista, joiden pohjalta laboratorio valmistaa oikomiskojeen ja ennustaa lopputuloksen kipsimallien avulla.

Hampaiden väleistä hiotaan hieman tilaa ja hampaisiin laitetaan väliaikaiset muovistopparit. Oikomiskojeen jouset ohjaavat hampaat oikeaan asentoon.

Inman Aligner -oikomishoito on kivuton. Hampaissa voi olla pientä arkuutta hoidon alussa parin päivän ajan. Hoidon aikana on kontrollikäyntejä noin kolmen viikon välein. Jotta purenta ei lähde palautumaan, tarvitaan oikomishoidon lopuksi näkymätön lankaretentio tai kirkas kalvomainen retentio, joka säilyttää oikomistuloksen.

***

Kiinnostuin! Kuinka pääsen hoitoon?

Rotuaarin Hammaslääkäreissä Invisalign ja Inman Aligner -oikomishoitoja tekee hammaslääkärimme Pasi Vuorenmaa.

Voit varata ajan netissä tai puhelimitse 08 378 055.

Kysy lisää: [email protected]