Innovativ Lightbridge-ljusteknik garanterar ett vackert resultat

Beyond är en trygg och effektiv blekningsmetod. Blekningen grundar sig på Beyonds Lightbridge-ljusteknik, som kombinerar en stark halogenlampa med en LED-lampa för att producera ett effektivt ljus. Ljuset i kombination med Beyonds blekningsgel garanterar en effektiv blekning som genast märks. Ljuset orsakar inte skadlig eller smärtsam värme eller strålning, vilket gör blekningen behaglig och trygg. En blekning med den effektiva Beyond-metoden tar bara en timme och slutresultatet är märkbart ljusare tänder. Beyond kan också användas för lättare blekning eller för att upprätthålla ett effektivt blekningsresultat.

Blekning utförs alltid i en frisk mun

Alla blekningsåtgärder inleds med en blekningsbedömning. I bedömningen undersöks munnen och tänderna noggrant och tandläkaren eller tandhygienisten bedömer om tänderna lämpar sig för blekning. Eventuella infektioner samt karies måste skötas innan tänderna kan blekas. Tandsten tas också bort, eftersom den kan försvaga blekningseffekten märkbart.

Beyond-blekning på PlusTerveys

Blekningsmetoderna varierar mellan de olika PlusTerveys-klinikerna. Om du är intresserad av Beyond-blekning kan du fråga efter metoden på din närmaste PlusTerveys-station eller besöka klinikernas webbsidor och boka tid för en bedömning.

Läs också om dessa tjänster