PlusTerveys panostaa paikalliseen hammashoitoon ympäri Suomea. Paikallisen toiminnan ansioista asiakkaat kokevat toimipisteemme yksilöllisinä hammaslääkärivastaanottoina. Asiakkaidemme luottamus jokaisen toimipisteemme ammattilaisiin sekä hoitomme ja palvelumme laatuun ovat valttikorttejamme.  PlusTerveydessä suuhygienistit luovat kestäviä hoitosuhteita ja jokainen asiakaskohtaaminen on ainutlaatuinen. Suuhygienistimme arvostavat mahdollisuutta keskittyä potilaaseen ensisijaisesti.

Työsuhteessa PlusTerveydessä

Suuhygienistinä toimit työsuhteessa PlusTerveyden hammaslääkäritoimipisteessä, joita löytyy ympäri Suomea. Toimipisteessä työskentelet sekä itsenäisesti potilaita hoitaen, että osana hoitotiimiä hammaslääkärin kanssa. Paikallisessa toimipisteessä pääset osaksi työyhteisöä, joka tuntee asiakkaansa ja arvostaa ammattitaitoista hammashoitoa. Toimipisteessä on pienen työyhteisön henki, mutta tukena on aina tarvittaessa ison työnantajan luoma turva.

Toimintamme kulmakiviä ovat toimivat ja yksilölliset ratkaisut asiakkaan tarpeisiin. Olemme ylpeitä asiakkaidemme terveyden hyväksi tekemästämme työstä. Vankka ammattitaito, omistautuminen ja jatkuva osaamisen kehittäminen mahdollistavat laadukkaan lopputuloksen. Pitkissä hoitosuhteissa näet oman työsi jäljen ja voit todella kokea auttavasi asiakastasi.

Meillä on joustavat työvuorosuunnitelmat, paljon erilaisia koulutusmahdollisuuksia sekä hyvät henkilöstöedut. Valtakunnallinen toiminta mahdollistaa toimipisteen vaihtamisen vaivattomasti, jos esimerkiksi elämäntilanteen muutos sitä vaatii. PlusTerveydessä työntekijän hyvinvointi ja viihtyvyys nähdään tärkeinä voimavaroina.

Ota yhteyttä

Jos haluat olla osa mahtavaa porukkaamme, voit lähettää meille avoimen hakemuksen tai olla yhteydessä oman paikkakuntasi PlusTerveyden toimipisteeseen.

Siirry tästä katsomaan avoimia suuhygienistin työpaikkoja PlusTerveydessä.

 

Tarjouksia ja ajankohtaista