PlusTerveydessä työskentely tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon itsenäiselle ammatinharjoittamiselle tai oman osakeyhtiön kautta toimimiselle. Meillä työskentelet työsuhteessa, mutta sinulla on vapaus päättää omasta työstäsi. Voit vaikuttaa siihen, missä työskentelet ja kuinka paljon. Yleisimmin PlusTerveyden lääkärit toimivat itse valitsemallaan yksityisellä lääkäriasemalla vuokralaisena. Jos kaipaat vielä enemmän vapautta ja itsenäisyyttä työhösi, voit ottaa vastuullesi oman PlusTerveyden toimipisteen ja toimia sen vetäjänä. 

Hallinnolliset palvelut keskitetysti

Meillä työskentelevillä lääkäreillä on mahdollisuus hyödyntää PlusTerveydessä tuotettavia hallinnollisia palveluita. Keskitetyt hallintopalvelut helpottavat arkeasi ja vapauttavat aikaasi potilastyölle ja itsellesi. 

Kaikille työntekijöillemme ja toimipisteillemme tuotamme yhteisinä palveluina muun muassa:

 • kirjanpito 
 • eläkemaksut 
 • palkanlaskenta 
 • luvat
 • Sopimukset 
 • vakuutukset 
 • hankinnat 

Lisäksi meillä on käytössämme potilastietojärjestelmä.

Tarjoamme myös liiketoiminnan sparrausta, jos kaipaat kehitystä toimintaasi, ja autamme kilpailutuksissa sekä tuemme toimintasi markkinoinnissa ja asiakasviestinnässä. Hallinnolliset palvelut katetaan liikevaihtoon perustuvalla hallintopalvelumaksulla. Jokaisella lääkärillämme on oma yhteyshenkilö PlusTerveyden hallinnossa, joka auttaa liiketoimintaan liittyvissä asioissa. Yhteistyö on toimintamme lähtökohta.

Työsuhteen edut

Työsuhteessa meillä voit toimia valitsemallasi yksityisellä lääkäriasemalla vuokralaisena tai työntekijänä PlusTerveyden omassa toimipisteessä. Tarjoamme mahdollisuuden myös kunnalla työskentelemiseen ostopalvelusopimuksella.

Työntekijänä olet henkilöverotuksen piirissä ja saamastasi palkasta kertyy automaattisesti asianmukainen eläke- ja sosiaaliturva yllättävien tilanteiden varalta. Et tarvitse erillistä eläkemaksujen suunnittelua. Työsuhteessa sinulla on mahdollisuus hyödyntää lukuisia työsuhde-etuja ja täydentää henkilökohtaista vakuutusturvaasi. PlusTerveyden työsuhde on helppo tapa työskennellä. 

PlusTerveyden tulosvastuullinen työsuhde

Tulosvastuullisessa työsuhteessa palkka on tulospalkkaperusteinen, eli kuukausipalkka perustuu potilastuottoihin. Jokaisella PlusTerveys-lääkärillä on oma tulosyksikkö, johon tuotot ja ammatilliset kulut ohjautuvat. Tulosyksikölle kertyvä tulos määrittää pitkällä aikavälillä saamiesi kuukausipalkkojen, luontoisetujen ja tulospalkkioiden tason. 

Tulosvastuullisessa työsuhteessa voit keskittyä potilaan hoitamiseen ja lääkärin työhön ilman oman yrityksen pyörittämisestä aiheutuvaa riskiä, ja saat vapauden harjoittaa ammattiasi haluamallasi tavalla.

Vastuu toimipisteen vetämisestä

PlusTerveys-toimipisteen vastuullisena vetäjänä pääset yrittäjämäisellä otteella kehittämään aseman toimintaa ja nauttimaan hyvin hoidetun yksikön sitoutuneiden asiakkaiden antamasta positiivisesta palautteesta sekä toiminnan tuomasta taloudellisesta menestyksestä. 

PlusTerveys-toimipisteen vastuullisena vetäjänä voit kehittää liiketoimintaa itsenäisellä otteella ja sinulla on mahdollisuus luoda toimipisteelle omanlaista palvelukulttuuria. Jos liiketoiminta toimipisteessä onnistuu hyvin, on mahdollista jopa kasvattaa toimipisteiden verkosto.

PlusTerveys tarjoaa kattavaa apua toimipisteen aloittamiseen sekä tukee toimipisteen toimintaa. PlusTerveyden hallinnossa sinua ja toimipistettäsi autetaan liiketoiminnallisissa asioissa aina kun apua tarvitset. Saat käyttöösi myös henkilöstöhallinnon palvelut, kuten palkanlaskennan ja tukea avustavan henkilöstön työsuhdeasioiden hoitamiseen. 

Muita toimipisteille tarjottavia hallintopalveluita ovat: 

 • keskitetty hankintajärjestelmä
 • markkinoinnin suunnittelu ja toteutus
 • tuki liiketoiminnan alueelliseen kehittämiseen
 • investoinnit yhtiön varoilla toimivaan yksikköön

Sijoittaminen PlusTerveyteen

PlusTerveyden tulosvastuullisessa työsuhteessa sinulla on mahdollisuus sijoittaa PlusTerveyden osakkeisiin, jolloin yrityksen menestyessä saat pääomatuloja muun palkan lisäksi.Sijoittajana voit olla mukana päättämässä yrityksen asioista. Sijoittaminen on vapaaehtoista. Kun sijoitat 100% suomalaiseen PlusTerveyteen, sijoitat samalla itseesi ja tulevaisuuteesi.

Ota yhteyttä:
044 7146230
[email protected]

Erikoislääkärin avoin hakemus 

Siirry tästä katsomaan avoimia työpaikkoja PlusTerveydessä

Tarjouksia ja ajankohtaista