Haemme iloista, reipasta ja osaavaa vastaanottosihteeriä Helsinkiin PlusTerveys Fossan vastaanotolle. Arvostamme joustavaa, avointa ja positiivista asennetta. Työ sisältää asiakaspalvelua ja vastaanoton toimistotöitä.

Edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Terveydenhuoltoalan koulutus ja kokemus hammashoitotyöstä katsotaan eduksi. 

Tehtävä on kokoaikainen (37 h 55 min/vko) opintovapaan sijaisuus tämän hetkisen tiedon mukaan ainakin 31.5.2020 saakka. Työt alkavat 24.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] 16.2.2019 mennessä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa asemavastaava Terttu Tuukkanen arkisin puhelinnumerosta 096962990 tai sähköpostitse [email protected].

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa 121 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee yli 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistavat siellä työskentelevät hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaiset. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Tarjouksia ja ajankohtaista