Haemme kahta hammaslääkäriä PlusTerveys Smile Design –vastaanotollemme Helsingin Pasilaan.

Sopisitko sinä jompaankumpaan tehtävään?

  • Haemme lisävahvistusta tiimiimme hoitamaan omaa asiakasvirtaamme sekä Helsingin ja Vantaan ostopalveluasiakkaita. Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle innokkaalle tekijälle, joka on kiinnostunut uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta. Työ on osa-aikainen (2-3 pv/vko) ja aloittaa voit sopimuksen mukaan. Työpäiviä on mahdollista lisätä vuoden vaihteessa.
     
  • Lisäksi meillä on tarjolla toimitilaa ja paikka osaavassa tiimissä hammaslääkärille, jolla on jo muutaman vuoden kokemus yksityishammaslääkärinä toimimisesta Helsingin alueella. Toivomme, että sinulla on jo omaa liiketoimintaa ja autamme sinua siirtämään oman toimintasi osaksi vastaanottoamme juuri sinulle sopivalla mallilla. Olemme kiinnostuneet myös keskustelemaan liiketoimintasi ostosta osaksi monipuolista kokonaisuuttamme.

PlusTerveys Smile Design on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä viiden hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä paikalla Helsingin Pasilassa. Meillä työskentelee yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä ja suuhygienistejä. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt. Vastaanoton varusteluun kuuluu mm. optg, Trios-digitaalinen jäljennin ja Cerec. 

Henkilöstössämme arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja.

Lisäksi edellytämme valituilta henkilöiltä hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Meillä on erittäin viihtyisät toimitilat sekä ammattitaitoinen, yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti; meillä on nykyaikaiset laitteet, mutkaton konsultointimahdollisuus sekä laaja koulutustarjonta.

Kiinnostuitko? Annan mielelläni lisätietoja:

Maria Vallineva
[email protected] 
0407242548
 

Tarjouksia ja ajankohtaista