Haemme suuhygienistiä vahvistamaan tiimiämme Varkauteen, PlusTerveys Forumin Hammaslääkäreille.

Forumin Hammaslääkärit on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä 3-hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä sijainnilla. Tarjoamme kokonaisvaltaiset hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut aina hampaiden ja suun hyvinvoinnin tarkastuksesta säihkyvään hymyyn!

Työ sisältää suuhygienistin tehtävien lisäksi tarvittaessa hammaslääkärin avustamista, välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, (37,55 h/vko). Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn esim. 3 pv/vko.  Työt sijoittuvat arkipäiville 7.30-19.00 välille. Toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian. Työsuhteeseen sisältyy koeaika.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Aiempi kokemus hammashoitoalalta katsotaan eduksi. Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän viihtyisässä ja mukavassa työyhteisössä Forumin keskustassa. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 23.9.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Annan mielelläni lisätietoja:
Satu Kosunen, asemavastaava, puh. 040 757 7156.

Forumin Hammaslääkäreihin voit tutustua
PlusTerveys Forumin Hammaslääkärit | PlusTerveys

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 12 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkosto kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen.  PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

Ajankohtaista