Haemme iloista, reipasta ja oma-aloitteista suuhygienistiä PlusTerveys Yrjönkadun vastaanotolle Jyväskylään. Arvostamme osaavaa, avointa ja positiivista asennetta. Vastaanotolla pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi. Työ sisältää suuhygienistin tehtävien lisäksi hammaslääkärin avustamista, välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä.

Tehtävä on kokoaikainen (37 h 55 min/vko) toistaiseksi voimassa oleva ja työsuhteeseen sisältyy koeaika. Myös osa-aikaisuus ja tuntityö ovat mahdollisia hakijan niin toivoessa. Töiden aloitus on tammikuussa 2020 tai sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 20.12.2019. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirjo Paavola-Holopainen arkisin klo. 16 jälkeen puhelinnumerosta 0400547045.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa 121 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Tarjouksia ja ajankohtaista