Haemme iloista, reipasta ja oma-aloitteista suuhygienistiä PlusTerveys ProSmilen vastaanotolle Hyvinkäälle. Arvostamme osaavaa, avointa ja positiivista asennetta. Työ sisältää suuhygienistin tehtävien lisäksi hammaslääkärin avustamista ajoittain.  

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen (25 tuntia viikossa). Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus on tammikuussa 2020 tai sopimuksen mukaisesti. 

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected]  31.12.2019 mennessä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä. 

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Helena Bodner sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0503676274. Parhaiten tavoitettavissa sähköpostilla 26.12.2019 saakka. 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa 121 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018. 

Tarjouksia ja ajankohtaista