Haemme uudistuneeseen palkanlaskentatiimiimme vielä vahvistusta. Tarjolla on paikka palkanlaskijalle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Malmille hyvien kulkuyhteyksien päähän. Työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä. 

Tehtävässä toimit osana PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n palkanlaskentatiimiä ja palkanlaskennan lisäksi pääset kehittämään HR-järjestelmiä ja -prosesseja. Tehtävääsi kuuluu myös työehtosopimus- ja työsuhdeasioiden neuvontaa työntekijöillemme. Käytössämme ovat TyövuoroVelho ja Sonet –ohjelmat.  

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on hyvät sosiaaliset taidot, palvelualttiutta, järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä. Käytössämme olevien järjestelmien ja avustava kirjanpidon tuntemus edistävät työssä menestymisessä. 

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
  • Kokemusta palkanlaskennan monipuolisista tehtävistä
  • TES-tuntemusta
  • Hyviä excel-taitoja
  • Yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Kokemus terveyspalvelualalta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn yhtenäisessä tiimissä, mielenkiintoisen vastuualueen ja kivoja työkavereita. Tuemme henkilöstön aktiivista vapaa-ajan hyvinvointia monin eduin ja mahdollistamme etätyöskentelyn. Työterveyshuoltomme on kattava, sisältäen laajan hammashoidon. 

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected] 31.8.2022 mennessä.  Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana, joten hakemus kannattaa lähettää heti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Tero Tuominen arkisin klo 9.00-16.00 välillä puh. 09 35104469.  

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n laaja palveluverkosto kattaa yli 80 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen ja yhtiössä työskentelee yli 800 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, joka tarjoaa suun terveydenhuoltopalveluiden lisäksi myös lääkäri- ja fysioterapiapalveluita.

 

Tarjouksia ja ajankohtaista