Nyt on mahdollista päästä työskentelemään äskettäin remontoidulla valoisalla ryhmävastaanolla Vaasan keskustassa! PlusTerveys Wasadentissa tehdään monipuolista perushammashoitoa ja vaativampia erikoistoimenpiteitä, kuten implantteja. Toimipiste on viihtyisä ja laadukkaasti varusteltu, käytössäsi on hyvän perusvarustelun lisäksi Cerec, jonka käytössä hammaslääkärimme tarvittaessa opastaa sinua mielellään.

Tässä toimipisteessä on mahdollista syventää hammashoidon osaamisen lisäksi ruotsin kielen taitoa mukavien työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Kouluruotsilla ja avoimella asenteella pärjäät varmasti! Työkavereinasi ovat kolme yleishammaslääkäriä, hammashoitajia ja suuhygienisti.

Wasadentilla on paljon uskollisia pitkäaikaisia potilaita ja uusia potilaita on tulossa jatkuvasti. Eläkkeelle siirtyminen on lähitulevaisuudessa ajankohtaista kahdelle hammaslääkärillemme ja nyt haussa on hyvä hammaslääkäri jatkamaan potilashoitoa.

Toivomme sinun aloittavan työskentelyn mahdollisimman pian kevään 2020 aikana. Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle, uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle. Erilaiset työsuhdemallit ja työtunnit ovat meillä mahdollista toteuttaa.

Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävästä kehityspäällikkö Seija Nurmelta, [email protected] tai puhelimitse 044 422 2727. Ole yhteydessä pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurin yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa 121 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Tarjouksia ja ajankohtaista