Haemme mukavaan joukkoomme hammaslääkäriä Tornion toimipisteellemme.

PlusTerveys Meän Hammas on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto Tornion keskustassa. Vastaanotolla tehdään monipuolista perushammashoitoa ja vaativampia erikoistoimenpiteitä, kuten implantteja. 

Meillä sinulla on mahdollisuus syventää hammashoidon osaamisen lisäksi ruotsin kielen taitoa mukavien työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Työkavereinasi työskentelee kaksi yleishammaslääkäriä, suu-ja leukakirurgi, hammashoitajia ja suuhygienisti. Meän Hampaalla on paljon uskollisia pitkäaikaisia potilaita ja uusia potilaita on tulossa jatkuvasti lisää. 

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle. Työ on osa-aikainen 1-3 pv/vko ja aloitus sopimuksen mukaan. Erilaiset työsuhdemallit ja työtunnit ovat neuvoteltavissa. 

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Valitulta henkilöltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti, sillä meillä on nykyaikaiset laitteet, mutkaton konsultointimahdollisuus, sekä laaja koulutustarjonta. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Olli Silver, [email protected] tai puh. 044 422 2763.

Tutustu toimipisteeseemme ja henkilöstöömme

 

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 12 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkosto kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista